09:22

nej, nu ska jag inte terrorisera er med mera inlägg. men vi kommer ju faktiskt inte höras på EN HEEEL VECKA. hur som helst, HEJDÅ TACKOCHHEJ HA DET SÅ BRA PUSSOCHKRAM SAKNAR ER REDAN....mooot KREEEEETA!!!!!


/FREJA

09:17

kan förresten inte hålla detta inom mig längre...jo ni vet att jag skulle göra en goohood sallad. visst gjorde jag det, men med tanke på att jag gjort näst intil ett lager med matlådor till andreas så han ska klara sig denna veckan, så hade vi inga burkar, lådor, hinkar you name it kvar. så ja, man kan säga att jag gjorde det oförlåtliga. JAG SLÄNGDE GLASS! i och för sig var det ingen god glass, men det var glass! och glass är alltid glass och förbjudet att låta gå till spillo. för visst finns det inget värre när man ser ett barn just fått en glass i handen, (OCH NEJ barnet tappar den inte) DEN slänger glassen på marken bara så där,..och förstås stor gråter. JAG HATAR SÅNT! och jag var precis ett sånt barn när jag slängde glassen. visst är det hemskt när man upptäcker att man är någon man inte trodde att man var?!
/FREJA

09:13

var det förresten någon som reagerade på att jag skrev...på en strand IMORGON?! ni flesta trodde säkert att vi nu skulle bege oss till landvetter för en behaglig resa. men ack så fel! nejnejnej, för när det är lisa ode som drar i trådarna vet man aldrig vart man hamnar. SKAVSTA, ja, vi ska flyga ifrån skavsta. så nu väntar en hel dag av TÅGRESANDE. så om ni är sugna på ett äventyr inte bara på resmålet utan både påvägen dit och hem. så är mitt itps till er, ring denna bedorande dam så har ni resan i eran hand.


/FREJA

08:38

Stackars bajsnödiga lilla freja som inte kan använda sin webcam.. buhuuu. jag ska nog gå och ta några fina "before-resan-till-kreta-kort" hihihihihihihihihihihihihihi åh min funkar sååå bra verkligen.
Nu ska jag ocskå gå och bajsa.

Adjökens / hedda

08:35

MOBILBILDER, rensning.












/ hedda

08:18

MEN...innan jag lämnar er för stunden undrar jag bara. VARFÖR får ebba igång sin webbcamera? varför har hon en massa fina rammar hon kan ta kort och filma med???!!!! hallååå elgiganten varför tror ni vi köpte denna datorn?! JO för den har inbyggdkamera, men ni orkade inte berätta att den inte finns,funkar eller existerar på den här datorn, och ja jag har letat. jag blir så frustrerad när ebba har saker inte jag har...åååhh....
/FREJA

08:14

och ja, så här kanske vi ser ut imorgon när vi intar stranden i réthimmon, vem vet?!


/FREJA

08:12

ååååh, kan ni förstå att jag om två timmar står på trollhättans tågstation redo för avfärd??!!! nej, inte ens jag kan förstå detta. hur som helst så är det mycket som ska göras innan dess, packa klart..göra en gohoood sallad att ta med, städa lite så andreas blir lite glad när han kommer hem..men nu nervositet bajsa. (VARFÖR BLIR MAN BAJSENÖDIG NÄR MAN ÄR NERVÖS??!!!)
/FREJA


22:05

Tror att freja måste gå en matlagar kurs hos mig, för steka bacon är det enklaste man kan göra. Jag vet allt att hon blir lika fascinerad av mig varje gång jag kokar i hop en enkel måltid.
Då står hon där med sina "oooohhhh, mmmmmmm, guuud va gott det ser ut. hur har du gjort detdär.????"
Jadu freja, du har mycket att lära av mig ska du se!!!





Tänkte att jag slänger in en bild på mitt forna jag, då jag var i skagen och solade(ca 3år sedan). Såhär bra kommer jag att ha det fast dubbelt upp om bara ett dygn. awesome.

/hedder

18:39

BACON... varför är det så svårt att steka bacon?! först var alla rosa. sen blev några bruna, och några fortfarande rosa. och självklart slutade det med att alla blev SVARTA. tur att mamma precis kom och hälsade på så jag fick henne att kila bort för att köpa nya. sicken mamma!
/FREJA

12:28




// ebba&freja

11:29

WOW, min webkamera är bara så häftig. att jag inte upptäckt tidigare vad den har att erbjuda. Tack vare min upptäckt här så bjuder jag på några fina bilder och en exlusiv video enjoy som dom säger i USA.










/hedda

09:12

Imorgon är det dagen D.Dagen då vi lämnar.. eehh (konstigt nog) varma Sverige för ett ännu varmare land. very nice bilen rullar. 
Om ni undrar så har jag redan resfeber men trots det sitter jag inte hemma och gråter, nejnej jag ska nu kila iväg till my belvoved russin-café där det ska pluggas teori, och sedan ska jag hem och göra teoriprov i hopp om att bryta mönstret och faktiskt klara det idag, i feel it in my fingers nästan, jag känner kraften i min kropp idag. Today i´m gonna make it.
Ska senare hem och hälsa på pappis och de andra där hemma, säga lite adjö och tillsist inhandla mat såklart.
NÄ, harnte tid nu asså. Harehej.

/ ebbs

20:03

JAG HOPPAS NI INTE MISSAR....ALLSÅNG PÅ SKANSEN som börjar NU NU NU NU...åååh världens bästa program är tillbaka. kan man laga mat till bättre underhållning, NEJ NEJ NEJ, det går inte. glöm nu inte detta kära människor, tisdagar klockan 20:00 viktigt. (AND pluttisöt-MÅNS är där idag!)


/FREEEEEJA

19:54

MAT. det är ju iprincip ett av de sju underverken gud skapat. hade man kunnat leva utan mat? vad hade man ätit?! gräs? bark? asfalt? MÄNNISKOR?! vem vet,.. hur som helst ska jag laga lite tacos nu för att göra min underbara sambo lycklig när han kommer hem. nemen det kankse är JAG som är den underbara sambon???!!!!
/FREJA

15:33

sitter förÖVRIGT hemma hos ebba och rinner. ja, det rinner svett ner från min bleknande kropp. ebba rinner också just nu i denna sekund, men det var visst kiss. tror dock det rinner i princip lika mycket från oss båda. hur som helst så står stan på schemat, dags att kolla in utbudet och se om de finns något med lappen BRING-TO-KRETA på. nej, nu ska jag sno vatten från ebbas kran, hajdåså...

/FREJA

15:29

VÄRMEEN!!! varför kommer värmen just nu, VARFÖR just nu???!!! när vi har bokat resa för att göra alla avensjuka. näähää det kommer sluta med att vi alla är lika bruna i slutändan ändå. BAAJS!!
/FREJA


16:39

vad gillar ni det kommande vädret???!!!



















PÅ KRETA!!!!! mohahaaha, jag ebba och lisa is going to the beatiul island of KRETA på torsag. spontaniteten flööödar!
/FREJA AND EBBA

21:20

hittade lite gamla bilder, tror dom är från ettan på gymnasiet.










/eb


20:52

hejsan. är hemma från min lilla vistelse i udevalla, som var mycket trevlig och välbehövlig. vi lagade finfin mat, badade badtunna, drack öl och lite mer därtill. riktigt lyckat faktiskt. om en kvart börjar hannibal på tv:n och den ska jag se, för det har jag aldrig gjort.

undrar föressten vad freja har gjort nu i några dagar? dålig uppdatering från din sida dessme, jag saknar dina fina inlägg och det gör alla andra också för den delen. we want you back. imorgon tänkte jag att vi skulle leka, vad sägs om det? eller har du andra planer? hope not för nu var det alldeles för längesedan jag såg din vackra nuna.

pussiluren nu ska jag kila soffar skriker efter mig som aldrig förr.
/ hedda


13:06


Eller varför inte lite utomlands-sol????







/eb


12:43

Skulle göra vad som helst för att få lite svensk sommar värme NU..... NU NU NU NU NU.






/EB

12:30

Jag måste fråga er en sak som jag har grubblat på ett tag. Ni vet när man drar in luft i näsan med stängd mun så låter det ju som en svischande ljud? Hur skulle ni stava det om ni inte fick använda ord (tex:sniff, sniff)
Jag tror jg skulle stava det såhär : MFSSSSSS, tänk på den stavnigen när ni provar...



/ eb


10:56

God morgon världen. Sverige. Ungern. Grekland. Godmorgon alla bakfulla människor jag undrar om jag är den enda människan i hela sverige som inte är bakfull idag??
Jaja anledningen till det och till dålig uppdatering är att jag och min vän philisia jobbade igår. På själva midsommar. Och nä, det gjorde inget, jag gick plus 1000kr medans ni andra gick back minst 1000kr(freja 1800kr). Plus att vi fick festa til det med öl och drinkar om vi ville det med. Sedan tycker jag alltid att det är lika kul att se andra människor fulla medans jag själv är nykter, speciellt vuxna personer. Inte undra på att jag trivdes med mitt jobb på GG.
Jaja hur som helst så är den andra anledningen till dåligt uppdaterande frejas fel. Hon har nämligen rymt till Gotland.......Gotland av alla vackra ställen i Sverige så har hon, lisa och jonna åkt till Gotland. Gotland med stort G. Jaja ska bli kul och se om deras I-landsproblem löste sig (klackskor eller inte klackskor, bratkläder eller inte bratkläder, regn eller inte regn osv. ) Jag längtar helt enkelt till att få höra vad de har haft för sig.

NU: duscha och äta lite. Måste erkänna att frukosten på Quality Hotell inte var något vidare.
/ ebbs


22:08

NU BÄR DET AV GOTT FOLK, MOT GOTLAND!
/FREJA

13:24

Ja kära vänner. då var det mindre än 11 timmar kvar tills jag lisa och jonna beger oss till Gotland, Gotland där förövrigt hela världens befolkning får plats på... hur som helst så är det midsommar som ska firas, och varför vara som 90% av trollhättans befolkning och åka till västkusten när man kan åka till Gotland. EXAKT! snart, PACKA..
/FREJA

15:08

ebba skriver bara sina inlägg i utkast nu förtiden, VARFÖR???!!!!hur som helst så ska jag börja med att säga GODMORGON VÄRLDEN, till yttligare en april-dag. varför kan det inte bara komma lite skön sommarvärme. på fredag kommer hela sverige sitta och supa i regn, yippi. nu vänner,

/FREJA


00:31

det blev mig ett redigt spännande avsnitt ser ni. både jag och ebba höll på att gå i taket ett antal gånger. philisa var också med, och sen kom jonna och lisa. nu har alla gått och jag kollar på paradise hotel danmark, KAN LIVET BLI BÄTTRE?!!
/FREJA

20:09

nu slår klockan snart åtta och jag har ännu inte träffat varken ebba eller lisa, de både har dock lovat att komma över till dubbelavsnitten av desperate, så det betyder att jag bara har minst en timma kvar av ensamhet. har dock haft lite järn i elden idag, har nämligen åkt karavan(rusnigstrafik + en pikup-polisbuss) hem till mamma och pappa, umgåts lite och därefter storhandlat med mamma på maxi, så kylskåpet har aldrig varit fullare! ebba ringde hur som helst nyss och är påväg. guuuud vad bra. nu ska jag kolla på paris hilton's blivande bästis kandidater,
over and out ninja peace fajt / freja 

15:16

dags att terorisera er med ännu mer studentenbilder... men denna gången är det faktikskt bilder från magnus åberg hemsida och tagna av ingen mindre än jurek...titta och njut.
















/FREJA

14:24

VAD SKA JAG GÖRA??!!!
ebba vill inte leka förren lite senare, och lisa svarar inte på mina kortfattade sms. hur som helst så har jag idag kommit överfund med att såhär kan det minsann inte fortsätta. det enda jag gör är ligga hemma eller är ute på "sommarlovs-äventyr" inget seriöst tjäna pengar projekt. vad ska jag göra?! kan inte jobben komma till mig, vi alla vet att det hade blivit SÅ mycket enklare då. idag ska andreas ut på middag på en båt med hans jobb, jag har inget jobb så jag får inte åka ut på någon båt och äta middag. typiskt. näenu, dags att hitta på något... kanske skaffa jobb, vem vet?!
/FREJA

11:11

ebba en viking?eeh.....NOT!
förlåt lilla guldvingen men där överdrev du allt litegranna... hur som helst så tror jag pensionärscafét passar dig som blomman i krukan. men glöm inte att komma hit sen, vi har mycket att planera. FÖRRESTEN, ska jag hämta dej så åker vi till arbetsförmedlingen innan vi åker hit för att kolla på final destianation 3... spännande! och självklart det efterlängtade dubbelavsnitten av desperate. jag ringer dig och frågar nu. puss i gurkan.
/FREJA

10:49

NÄHÄÄÄÄ, hahha. har ni hört. det är tydligen för kallt för att sola nu. hahahahahhhahahahhahhahhah sikket vekling skämt. Freja jag är viking, det trode jag att du också var? ........................ Nä ni har rätt det är svinkallt ute. jag är bara desperat efter att få bli lite gyllnbrun igen. buhuuuuuuu jag får kila iväg till mitt kära ekmans och plugga teori där istället, måste dock erkänna att stranden är mysigare......

/eb

10:47

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
Jag ska till stranden med mina koooompisar idag. Det ska bli jätte roligt. Teoriböckerna åker med och så behöver jag jordgubbar och vatten sen är allt i sin ordning för en dag i solen.


 /eb


14:24

Jaha, då har jag fått löst mysteriet "vart är ebba, och vart är bilderna" jo mina kära vänner. vår allas ebba har nämligen precis fyllt 67 och sitter ensam på ett pensionärscafé och pluggar teori i sin ensamhet och sorg över att hon inte har körkort. visst är det lite tragiskt? Själv ligger jag i soffan och myser med mig själv och tänkte precis sätta på the wonderful film ciderhusreglerna, MUMMA! den är bra. men så gjorde jag valet att ringa ebba, så nu blir det emot min egen vilja som jag ska stiga in på pensionärscafét umgås LITE med ebba, och sen ta med henne hem på filmmys!
/FREJA

13:44

jag väntar fortfarande på att ebba ska lägga upp bilder och filmer på våra senaste äventyr...kommer jag få vänta länge?
/FREJA

20:59

åååååååååååhhh.....vad tänker egentligen lisa ode med (vilket vi alla nog någongång har frågat oss själva) hur som helst, så har hon bjudit till fika idag på strandgatan med lovord att man ska bli upphämtat. men nu är klockan FAKTISKT 20:58... menar du att vi knappt kommer kunna fika i en timme???!!! nääenuu..ring nu, simsalabim stå utanför min dörr och ring nu...stackars ebba väntar också....
/FREJA

16:58

Hej mina kära vänner, long time no see,
ingen som är sugen på att kolla på fotbollsmatch ute i upphärad om fem minuter?! nähänä tänkte väl det. Hur som helst ska jag städa lite nu och sedan bege mig ut emot upphärad skogarna för att stöta min kära andreas. (förresten har jag och han varit på utflykt idag. men vart vi än kom så gick solen i moln, det var tråkigt...) MÅSTE KILA!
/FREJA

20:25

GLÖMDE DESSA..






eb

19:06




/hedda

19:01



















/eb

18:40

Mycket bilder för er att titta på nu va? Bara så att ni vet så kommer det ännu fler. hööhöhöhähhähähä Terror-farfars spätta det är jag..

/eb

18:38






                 

/eb                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

18:21















/ eb


15:18

Just nu är jag iiiiinte lika fräsch som jag var på balen, efter att ha skurat 30 toaletter och bäddat rent dubbelt så många sängar. puh men nästan. Nu ska jag bajsa, sen kanske jag ska duscha vore iåförsig kul att prova hur man står ut som oduschad.... får blir ett litet sidoprojekt nu i sommar tror jag, freja är du på ?



/ ebbs

07:59

undrar vart fan sommarvädret tog vägen, är det redan höst??? att man ska behöva cykla till jobbet i regn.
/eb

16:49

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det ninja-frejas födelsedag. hurra hurra hurra hurrra.. osv osv osv. lika mycket som du väntade på detta inlägg väntar jag på att lisa ska ringa. blir det något eller inte? det återstår att se freja. 
Men jag hoppas att din dan hitills har varit asbra, och att den fortsätter att vara det resten av dagen. 

dont call me, i call you later.

/ebbs


 

16:45









/eb

16:11

jag får helt enkelt bjuda på lite födelsedagsfirande från igår på lipz...




/FREJA 19 ÅRINGEN

16:07

jag väntar fortfarande på ett välgjort "grattis min kära freja" inlägg av ebba.... vet dock inte hur länge man ska behöva vänta.. :(


20:23

SOM SAGT, blir det lipz ikväll och förfest här hemma. MEN! jag har ett problem förstår ni, JAG HITTAR INTE MIN CAROLA SKIVA! den ena vet jag att lisa har lagt beslag på och hon kommer inte ge tillbaka den i första taget. men vart är min andra? jag hade den ju alldeles nyss? var det den jag glömde i bilen? jag som trodde att det var schlagervinnarna? hmhm... någon som kommer börja gråta är ju ebba iaf.. hoppas du inte läser detta, för då kankse du inte vill komma hit :(
näenu, jag blir lite förebannad! jag måste leta. detta är inte vilken skiva som helst, det är CAROLA! hm.. GUD kankse du kan visa mig vart den är?!
/en förrvirrad freja...

20:19

om ni inte visste det har min mobil gjort en misslyckad skönhetsopertion idag. här har ni resultatet...elgiganten lovar dock att den ska få tillbaka sitt naturliga jag om två veckor. puh!


förresten var jag riktigt snäll emot den röda mobilen, för den är faktiskt ännu fulare än på bilden. och dock så gammal att google har uteslutigt den från sin sökmotor. tragiskt men sant.
/FREJA

19:55

Jag är så lycklig idag, det är torsdag och jag ska ut med mina vänner på lipz.
LLL(länge leve lipz) om man säger så. Imorgon kan jag nog kanske lova er att lägga upp bilder från studenten och balen. Hoppas verkligen jag hinner det mellan teoriläsning och diverse annat.

Föressten simon bylund? jag vet att du läser våran fina blogg. Är det sant att du och freja ska åka banandåt och äta äpple? För det drömde jag inatt, skumt som fan.

/lököss ebbs

19:41

FÖRRESTEN.,
mina kära vänner känner jag att det är något viktigt jag måste påminna er om. det är nämligen så att imrogon är det ingen vanlig dag, nej det är ... ja, resten får ni klura ut själva! nu ska jag ringa ebba(om inte det är upptaget för evelina pratar med henne förstås..då får jag väl ringa lisa så där som ett andra val...), puss i gurkan
/FREJA

19:39

DAGENS ILANDSPROBLEM...
LIPZ ELLER INTE LIPZ?!
/freja

14:47

SVARA NÄR JAG RINGER EBBA!
eller rättare sagt, sänk volymen på gloria!

14:44

ARBETSFÖRMEDLINGEN, det kallar jag förmiddagsunderhållning!
/FREJA


14:42

HAHA, kan fortfarande inte släppa frejas min från igår när vi skrämde henne till döds. Bilden har liksom fastnat i min hjärna och spelas upp likt en skiva som har hakat upp sig eller går på repeat. so much fun som vi brukar säga.

Nu sitter jag förövrigt hemma hos min fader och inviger mina nya fräna lurar med min favoritlåt med Carola som förståss är gloria. Man får passa på att tacka freja som hittade nycklen till min schlager-ådra, jag visste väl att den fanns någonstans långt in. Det krävdes några lipzmarthon och en bilfärd till lidköping för att inse det.
LLS säger jag bara. = länge leve schlager.





/ ebbs

01:41

nej mina vänner, jag har inte gått och lagt mig än. men jag ska göra det nu. då blir ni väl stolta? men först ska jag ta en runda i lägenheten och njuta av att den är välstädad, samtidigt som jag ska slå en signal till min sambo i egen hög person. förresten små kikade jag på paradise hotel danmark förut, vill att det ska börja på svenska. bättre kvällsunderhållning finns ju inte?! tänkte ni förresten på att det regnade mycket idag? ja, det var helt sjukt. nääenu, nu blir det rundan! GODNATT

/FREJA

00:10

Om ni inte förstod i föregående inlägg, lämnade jag ebba philisa och carro i lägenheten för att åka och hämta andreas, som slutade med att det blev hem till mor och far istället..och ja.. det hör inte hit. men hur som helst så var dom kvar i lägenheten hela tiden och STÄDADE! jag pratade även med dem under denna tiden och blababla, om att dom var påväg hem och sånt. det är därför man inte riktigt är beredd på att hitta alla tre i badkaret när man återvänder. ah det var sjukt, men tack tack tack. det behövdes, och gud vad glad jag är. ni är bäst! (nu blev det lite sentimentalt, men jag kan inte dölja att jag är rörd...) nu ska jag sitta här och njuta av stunden...

/FREJA

23:40

Hahhaalllåå bloggen. Här lämnar man lägenheten i en fruktansvärd röra. Och när man återkommer skiner den av ajax, vanish och mr.muscle. Dessa medlen hade gjort sina jobb om man säger så. hur som helst möts jag av en lapp innanför dörren, men det var dock det välstädade vardagsrummet som lockade mest, jag gick runt och "gnydde" för mig själv och uttryckte min lycka (lyssna noga på filmen?) TILLS jag hör mystiska ljud från badrummet....SE FILM NEDAN





"Kära Freja! "en dikt"
Innan var det stökigt här, vi har plockat här och där.
skurat badkar, skurat toa, vi kan bygga er en snickerboa.
staplat sopor i höga berg, nu ser man plötsligt allt i dess riktiga färg.
pusslet är inte borta, jag har gömt det mitt emot er soffa.
du och andreas har båda en födelsedag, så se detta som ett presentförslag.
disken är nu ett minne blott, nu är eran lägenhet flott.
puss och kram, ebba philisa och carro."

/en glad FREJA ;D

11:50

haha phillisia är ju inte den enda som inte har fått sina skattepengar iallafall. 176st före henne i telefonkön.
/bebba

11:21

Godmorgon alla min solstrålar! som dock inte är så många just denna regniga dag, men ni förstår buskapet. hur som helst så har jag precis avnjutigt en härlig frukosts och hunnit med ett samtal till lisa och två till ebba, de ni! idag är det nämligen dagen d, vi ska till arbetsförmedligen, men framförallt....ÅTERVÄNDA TILL SKOLAN!!! yippi! hämta allt vi glömt och lämna allt vi glömt lämna. så nu ska jag dyka ner i lådorna här och se om jag finner någon älskad skolbok.
/FREJA

01:02

helvete lars-olof och eve din lille hest (dansk betoning) vad besiken jag blir. här sitter jag hos heidi och blir på en sekund hur chatt-sugen som helst. jag kände verkligen hur mina fingrar bara drog sig mot heidis tangentbord. jag lyckas få heidi att avsluta en viktig konversation med en man för att jag skulle få chatta. vad händer? 7st av mina 400 msn kontakter var inloggade och endast en utav dom känner jag. höhöhähähhäh.  nu ska jag sova likt en mumie som vilat i sin kista i tuuuuusen ååårrr åhhh guuuuud nu kommer viiikingarna, däää dansabandts äjcidisii dääääää.

/ ebb

00:05

Här ser ni ett fantastiskt fint och välklippt stycke film på alla mina pojkvänner, förutom Hans Benjamin Hoppe då förstås för det är philisias pojkvän. Visst är dom duktikiga och mycket fagra? Javisst vettu det är dom....


/ eb

23:08

ja mina kära vänner, då kommer det ni så länge väntat på...tadammm...MITT KÖRKORT!!!!



det här om att jag var nöjd med kortet har sakta avtagit, jag säger som andreas. det ser ut som ett psyksjukhus intagninskort! jag ser galen ut! alla kan iaf hålla med om att min skelning är inte att leka med. men strunt i det, JAG HAR KÖRKORT, och jag är lika lycklig som ebba blir varje gång hon träffar mig. och DET kallar jag lycka!!
/FREJA

18:06

Nänu dessmeknopp. Menar du att jag är rynkig? (BILDEN NEDAN) Jag som precis satt och "aaaaaaaawwwww: ade" till phiisia då jag tyckte vi var söta. haha tänk va olika smak man kan ha. Herre. Imorgon ska som sagt jag och freja till arbetsförmedligen precis som alla andra studenter gör, vi kunde inte längre hålla oss och försöka att inte vara som alla andra men i vanlig ordning så föll vi för trycket. Typiskt.
Nu ska jag och philisia ringa till våran gamla chef och skälla på honom för att han istället typ dratt till Thailand och bosatt sig där istället för att ge oss våra referenser. dum dålig.




/ ebbs

12:07

FÖRRESTEN..
sitter jag och kollar på extreme home make over, och önskar att dom någongång tog sitt förnuft till fånga och kom hit. jag vill också ha ett stort falskbyggehus! jaja man kan inte få allt. hur som helst ringde tina precis, (väckt av fönster byte på gatan) så hon kommer snart så ska vi ut och prov åka lite. så nu DUSCHEN...MEN ÅÅÅHH varför händer detta mig. det känns som om fjärrkontroller är gjorda för att man ska pilla loss luckan, och vad hände nu. jo nu har det ena batteriet åkt ut och jag hittar det inte. jag får helt enkelt lyssna på extreme home makover skriken på låg ljusnivå om jag inte tar mig fram till tven för att höja. äsch, jag blir ändå bara avensjuk. nu ska jag som sagt duscha och sen städa lite, man vill ju visa lägenheten från sin bästa sida när svärmor kommer och inspekterar...
/freja

11:58

HEJ VÄRLDEN...
ja, man kan fråga sig vad jurek tänkte när han la upp denna bilden på skolans hemsida. ebba ser ut som en, 50 åring som rökt för mycket i sina dagar, en 5 åring eller en hund. jag ser mer ansträngt ut och inerstinne i mina tankar skriker jag, SLÄPP MIG KVINNA SLÄPP!!!!!




/FREJA


10:40

är det inte underbart att läsa sin egna blogg och inse att man är saknad?! jo, ebba ska ringa mig sen och jag väntar med spänning. hade egentligen velat dra med henne på lite arbetsförmedlingen äventyr, men det får bli imogon, hoppas jag?!  förresten är det inte säkert om vi kan leka idag, ebba...för jag ska på BILÄVENTYR!!! tina och barnen kommer hit vid tre, då kör jag hem dom till sig och sen bär det av, själv ut på 45:an för att hämta andreas och sen vet bara han vart hjulen kommer rulla. jag är nervös! sitter även och väntar på att posten ska komma, så jag kan se om mitt körkort har kommit eller ej, om det har bjuder jag självklart på en bild, där ni inte kan annat än njuta. FÖRRESTEN börjar min röst likna mer och mer lisa ode, såhär dan efter dan efter dan efter dopparedagen eller hur det nu blir, men måste säga att den är MYCKET sexig. en annan nyhet är att ttela har gjort om sin design, vad tycker vi? bra eller dålig? bad or good? republik eller monarki? morgon eller kväll? vatten eller mjölk? sex eller sova? ja, mina vänner det är ni som avgör. NEJ, nu ska jag äta lite frukost, och yttligare en gång springa ner till brevlådan och se om posten har kommit..långt bakom mig i mina tankar känns det som om den brukar komma vid elva, ja vi får väl se. men tills dess, puss och kram ses på stan!
/ freja

08:07

hejsan hoppsan.
Idag ska jag hämta photoshop på alberts som jag sedan ska installera i min nya dator och när jg har gjort det så kommer denna bloggen att flyllas med bilder från både student och bal. För därifrån finns mycket att se.
Nu ska jag iväg och jobba en liten sväng och sedan ska jag ringa my ninja för jag saknar henne.

/ ebbs


01:03

kära läsare. jag har nu gjort något många drömmer om, men inte riktigt vågar erkänna för omgivningen. något som lätt får en att verka "lättfotad". men trots detta tog jag beslutet igår om att vika ut mig. och inte var som helst utan på lipz. ja, vad kan jag mer säga än att titta och njut.



/freja

21:11

STUDENT'09...


















/freja

20:29

kära läsare. i am so sorry för the bad uppdatering. men mycket har hänt..JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!! och JAG HAR TAGIS STUDENTEN!!! svårt att förstå för soet_flikka_90 men det är ju en hel del att smälta. ska snart bege mig till ebba för att hämta alla mina grejer från sleep overn torsdag-fredag. men framför allt min mobilladdare, med tanke på laddare..nu laddar vi inför balen imorn och hoppas den blir lika grym som studenten igår. bilder kommer, håll ut håll ut!!
/FREJA

07:38

om ni läst de två föregående inläggen, kan ni nu inse att jag har gått över jag-är-inte-nervös gränsen. JAG ÄR DÖDS NERVÖS! jag tror det kom när jag inte hittade plånboken där mitt vackra leg ligger som i sådana här situationer är lite viktiga. men jag hittade den, och sen dess har magen varit en stor knut. åååh...okej freja, det kommer gå bra. MEN framför allt, det gör inget om du inte lyckas, det är okej. vi älskar dig ändå...NU KOMMER LISA!!;HEJDÅ

07:34

klockan har slagit halv och lisa har ännu inte ringt sitt jag-är-påväg samtal. så, jag ringer dig nu lisa....okej, hon åker om tre minuter. herre min skapare var jag är nervös. kan inte räkna antalet gånger jag besökt bajshålet denna morgon, ebba konstaterade dock att det kommer om möjligt bli ännu mer imorgon, men det återstår såklart att se. hur som helst så åker jag snart, och med tanke på det fullspäckade schemat för dagen, återkommer jag ikväll, MED ELLER UTAN KÖRKORT!!!!
/maj freja dessmeknopp asplund

06:53

just nu känns det verkligen som om tiden går alldeles för fort. känndes som om det var igår jag lisa och ebba var på väg till göteborg och ringde om uppkörning, och nu sitter jag här i väntans tider. och kära vänner, var snälla både om jag klarar det och om jag inte klarar det:D hur som helst så laddar vi upp med schlager hela vägen till målet, lidköping. något annat man inte kan förstå är att maja, min barndomskompis som jag känt sen jag var två tar studenten idag. och självklart ska man dit och fira, men det sjuka är att imron är det jag. pocorna poppas för fort helt enkelt. nu kommer iaf lisa om 40 minuter, så dags att fixa fram jag-är-söt-ge-mig-körkort locken!
/freja
....förresten är jag inte så nervös. på teoriprovet skakade jag i hela 40 minuter plus att jag var enormt kissenödig, kan inte sett klok ut. men som jag brukar säga, det som inte kommer nu kommer definitivt sen. så vi får se om jag lyckas hålla fötter och händer i någurlunda form...


23:08

ja mina vänner, imorgon är det dan före doppare dagen. och visst är man lite nervös? hur som helst så är det snart läggdags med tanke på morgondagens rent ut sagt FULLSPÄCKADE schema. och, jag tänker inte låta er slippa se det. dagen börjar helt enkelt med, avresa till lidköping (med lisa och ebba) halv åtta för tumtumtum...uppkörning!!! sen hem, och direkt iväg till uddevalla för att kolla på majas student. sen hem och direkt till ikea för att köpa lite välbehövda möbler, och sen hem och direkt iväg till skolan för att samlas till samåkning mot pynta vagnen kväll! herre jesus skapare, morgondagen behöver mycket uppvilning, så HEJDÅ!
/frejasandejsan

21:11



HÄR MINA KÄRA VÄNNER HAR NI KULT

Gloria, du bränner dina broar
och du springer i cirklar
men inte för det roar
Du måste sakta ner nu
du str för nära kanten
och när du ser att det går utför
ska du akta dig för branten
Men du kan inte minnas
var det nånting som han sa?
Alla röster som du hör
ropar Gloria

Gloria, har du riktigt lyssnat
du måste vl ha somnat
för signalerna har tystnat
Du behöver inte svara
låt dom sitta där och vänta -ah ah ah
och ropa Gloria
Gloria, ditt nummer har du lämnat
Nu ekar det i tystnaden
av murarna som rämnat
ändå kan du inte minnas
var det nånting som han sa?
Alla röster som du hör
ropar Gloria

Gloria, du ville nånting mera
men nu vet du att förvntan
är alltför lätt att injicera
Det som kändes rätt för stunden
det som var din egen hemlighet
Gör att kylan tränger djupare in
fast din kropp och själ är glödhet
Därför kan du inte minnas
var det nånting som han sa?
Alla röster som du hör
ropar Gloria

/freja

19:53

YEEEEEEEEEEEEEEEES!! då har man äntligen läst den förbaskade teoriboken för sista gången. 54 rätt, och jag kunde inte varit gladare! nu ska jag göra en brasa av den!
/freeeejs

13:55

ska snart hem till heidi och kika när hon görs iordning för bal, efter det bär det av till japan en stunn. nä men nästan,  ska till överby och fixa naglarna. Ni som bor i thn vet vad jag menar.
Idag händer även något stort i frejas liv, teoriprov och jag vill härmed önska henne all lycka till att klara det. Jag vet att du kan, och om du inte klarar det så kan du pusta ut och känna att du är som vilken vanlig människa som helst. Som man säger "alla som är något misslyckas" , kolla bara på mig ;)

näääänu har jag mycket att stå i ska ni veta. Höres.
Kösssalllaaakössssmössskösss från hedder.




09:33



TVÅ DAGAR KVAAAAAAAR!!!!!!


07:55

jag vill ha en egen måne..som jag kan åååkaa tillll.... lalalala... ja nu sitter man hemma i köket och avnjuter sina egna toner. hur som helst så bär det snart av till skolan, möter ebba halv nio, FÖRHOPPNINGSVIS! det är inte lätt att få med ebba på roliga mornar när hon är lite vrång. men igår gick det upp för ebba och hon styrde upp lite mys för mig ebba och lisa till klockan ett igår natt. det var minsann trevligt. JAJA, nu hinner jag inte sitta här och predika..det är dags att ladda för allt dagen bjuder på, FIXA LÅTAR, STUDENTGREJ, RÄKNA IHOP ALLA BILJETTER OCH PENGAR, FAJT EMOT MP3A, LÄSA TEORI, TEORIPROV, ÖVNINGSKÖRA, FIXA NAGLARNA...och efter det hoppas jag få mig en blund, puss och kram i morgonstund.

/freja

20:33

nu ligger jag här och stor gråter. varför ska just vi får världens värsta väder på studenten? vi kunde lika gärna slutat i mars med tanke på det här vädret, JÄÄVLA GUD! snälla ge oss sol och värme, och lisa, jag ringer upp dig när jag samlat mig lite mellan mina hyperventileringar. jag gråter lika mycket nu som det kommer göra på vår student, OCH DET ÄR MYCKET!!!!!! :(

/freja

20:59

VARFÖR HAR KANAL FEM FÖRSVUNNIT FRÅN TVEN???!!!! OCH VARFÖR HAR DEN ERSATTS MED EUROSPORT?! tacka gud att det inte är tisdag och desperate, jag dör. mitt tv liv håller andan.
/frejaaaa


19:47

Jag har precis gjort ebba förbannad. ja, jag har faktikst förstört hela denna dagen och nästa för henne. så kan det gå om inte locket är på! hur som helst är hennes vackra gråa utväxt nu ett minne blott, lite tråkigt tycket jag eftersom hon var så söt i den. har dock inte sett det nya än, så det blir helt enkelt en bild på något annat sött på ebba...




en riktig grisrumpa!
/freja

18:46

idag sålde vi förresten bal och studentfest biljetter för sista gången, så ni som inte köpt nu, HAHAHAH för er. kön var hur lång som helst, så kära måg treor, utrycket "sista minuten" och "bättre sent än aldrig" tåls att tänka om på. för i slutändan gjorde faktiskt denna långa kö, och erat sega beteende att vi missade 15 minuters solning idag, DET NI!

18:41

ebba, besvara mitt rop på hjälp, besvara mina telefonsamtal!!

10:49







/ ebbs

09:14

Mer bilder från i lördags.



.






sådärja.
 / eb

RSS 2.0