22:09

vet ni vad? imorgon försvinner min fina gråa utväxt. Imorgon ska jag även prova balfrilla och inhandla de sista inför student och bal. Jag kör bilen pappa sitter brevid, får passa på nu asså. shit man gooot daaamn. snart ska jag sofa men först vill jag äta lite nötter. egentligen så vill jag visa er en rolig video från igår natt, men jag kommer somna om jag ska lägga upp den.

/ eb

22:04

Fortsättning











Nänu, nu orkar jag fan inte ladda mer bilder. Tar resten imorgon. Men som ni ser hade vi det grymt kul igår, nu är sommarn här och studenten med om 5dagar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/ ebbs

21:47

RJTG-K(Riktigt Jävla Trevlig Grill-Kväll) igår må jag säga, riktigt najs. Kvällen/natten avslutades med ännu en flaska vin på strandgatan där jag och mina vänner satt tills klockan blev 05:00 och solen höll på att stiga upp igen.











fortsättning följer....
/ eb

21:11

då var man finally hemma från de vackra lidköping där jag och min kära fader åkt runt i denna varma eftermiddag. imorgon börjar som sagt värdens bästa vecka, MEN JAG VILL INTE? får man stoppa tiden då, hoppa in i en låda och inte sluta skolan?! ebba, när möts vi imorgon?

11:58

och nu något helt sjuk...om exakt EN VECKA är jag påväg till frisören nu för att få min balfrisyr uppsatt. det är helt sjukt. jag dör, ville inte sluta skolan. det är en vecka kvar i skolan, det är den här veckan som kan betydda de mesta i mitt liv. jag dör, jag återgår till robinson innan jag börjar stor gråta.


/dessme

11:50

kära vänner.
jag är ledsen, jag är helt förstörd. jag har inte bloggat på flera timmar, jag har verkligen saknat er. hur som helst så var gårdagen mycket trevlig, och jag hoppas att ebba snart entrar datastolen och lägger upp lite beatuifula bilder. NU! robinson finalen, (som jag med många men var tvungen att missa igår...) tänkte samtidigt försöka ladda upp bilderna, om ICKE ville laddas upp igår...




såhär bra gick det, en bild av fyra!
/freja

12:56

hej. nu ska jag och min brända rompa iväg och möta frejs. men innan ni gör detsamma (alltså tar er ut i det fina vädret.) så tycker jag att ni som har TTELA kolla in den idag då ninjathreebee är med.





/ ebbs


12:15

skulle precis lägga upp lite fina bilder från solningen igår men vad händer? DET DUMMA BREDBANDET FUNKAR JU INTE! JAG BLIR SKOGSTOKIG!!!!!!!!!!!!!!

/freja

19:09



19:08

Detta har vi gjort idag.


/eb


19:01

Bakis lycklig 07:30 på morgonen!!! 


//hedda

08:43

Oj dubbla bilder. men jag orkar inte ändra så det får ni stå ut med. 

08:40

Som vi hade väntat, soooom vi hade väntat på att äntligen få gå på lipz igen. 
Allt var perfekt, lisa var hemma igen, goe förferren var fixad, bra väder, studenten om en vecka. Tjaaa ni fattar nog. När vi kommer in på lipz vid 12 springer vi till cowboy-baren och hoppas på att få höra michelangelo. Vad händer? Dom spelar Michelangelo!!!!!! Vi dansar och är lyckligare än någonsin tillssss..............en äcklig liten fjortisbrud spyr rakt ut där vi dansar och passade även på att pricka mig lite fint i håret, lisa över hela linnet och över hela min arm och linne. 
Tack!!! Jag gick upp 06.00 för att duscha i morse. 

Annars var kvällen hur bra som helst, good too be back liksoooom. 
Freja var snygg i håret och jag ser rätt fräsch ut asså. "du kan va fräsch!!" "äh du kan va!!" jajajjaja stärr och skräck och pill på bäääär som man säger. 
höhöhöähähähhähh
 


/ebbs



08:38

RISE AND SHINE kära läsare!!
idag är solen utanför fönstret och vad kan då vara mer underbart än att ha vetskapen om att man kommer sitta inne halva dagen. nu kankse ni undrar varför?! jo, för freja ska på risknågonting om alkohol på her dear körskola! hur som helst så fick sig lipz ett kärt återbesök igår, känndes faktiskt inte så opassande dagen innan alkohol utbildningen. det är mer som att sätta två flugor i en smäll som man brukar säga! nej mina vänner, dags att kila..men självklart bjuder jag på lite väl utvalda bilder från gårdagen..




/freja


16:55

VITS 1
"P1:Har ni hört om mannen som stal en kalender?"
"P2:Nej vad hände med honom?"
"P1:Han fick tolv månader."

VITS 2
"P1: Har ni hört om mamman som aldrig duschar?"
"P2: Nej!!"
"P1: Inte jag heller."

VITS 3
"P1: Har ni hört om killen som flög?"
"P2: Nej?!"
"P1: Inte jag heller."'

VITS 4
"P1: Har ni hört om fisken som inte kunde simma?"
"P2: Ja!"
"P1: Jag med."
VITS 5
"P1: Vet ni vad en mus är? "
"P2: Ja det är klart."
"P1: Jag med."

VITS 5
"P1: Har ni hört om pappan som bajsade på din pappa?"
"P2: Öh nej?"
"P1: Inte jag heller."

/ eb








16:31

Jag vet att ni saknar frejas fina inlägg men ni får nöja er men mina så länge. Varför då undrar kanske ni? Jo för hon är och färgar och klipper håret så att hon är fin på lipz ikväll. Sikken pingla asså. Hoppas hon blir lika fin som han på bilden :)




/ heddebba



16:27

Bästa låten just nu asså. Går på repeat här hemma. "jag är singel och sökande, jag oxå singel och sökande......" 
Lyssna och njut.



/ ebbs

22:54

det var enbart hårda ord från fröken ebba minsann! det är så man blir lite mörkrädd. hur som helst så har vi ju HELT OCH HÅLLET glömt av att berätta den underbara nyheten om att vi, ninjathreebee ska vara med i tidningen på lördag! DET NI! så glöm nu inte kära vänner att köpa ttela, eller låna den från köksbordet och beundra oss två. (vi kommer även snart också synas på magnus åbergs hemsida) som vi brukar säga där jag kommer ifrån, alla publicitet är bra publicitet;) eller hur lisa ode? som förövrigt prydde hela sveriges metro tidningar idag tillsammans med sin bror jacob, eller ska vi kalla dom syskona påse? det återstår att se. för övrigt består mitt liv just nu av teori och åter igen denna teori, hör och häpna men den fick minsann både mig och ebba att hoppa över träningen idag, det var dåligt mycket dåligt, RACKARNS!! jaja, nu ska jag nog flytta min ovältränade kropp till sängen, med ett litet stopp på toan för tändernas skull. glöm nu inte att böcker är bättre än pocorn!



over and out ninja peace fajt / freja

20:50

Förlåt för mina aggressiva inlägg, ska nog ha mens snart. Eller "lingonveckan" som man kan säga. Men man kan också säga "självmordsveckan" eller tillochmed "lingonlådan"! Så trevligt! Bara några enkla tips från mig...... 
Eller så håller jag helt enkelt på att få en hjärntumör som har satt sig på mina hormoner(kan man ens säga så?), skitsam jag kan allt och inget händer mig. 
NU: Greys Anatomy 
/ebbs

20:45

Något annat än körskolan jag stör mig på just nu är dessa människor som enbart är bra på att skjuta fram saker. 
Ingen fattar när vi säljer bal biljetter , och ingen jävel fattar att vi inte vill sälja några jävla biljetter till er som inte tar er tid till att köpa vid de tillfällena vi erbjuder. Är det så viktigt att gå på balen/studentfesten är det kanske bra att prioritera att köpa de biljetterna också?? Åh så rätt jag har. 
MEN, ni som har köpt biljetter borde få vinna varsinn brödrost i brons, så mycket gillar jag er. Dock skulle inte min ekonomi tillåta det! Synd!


/ ebba-som-vägrar-tillbringa-sista.studentveckan-med-att-sälja-biljetter-till-efterblivna.

20:02

Förut när jag gick på en enslig väg i min ensamhet för att skingra mina tankar och bearbeta min ilska mot omvärlden träffades jag av en ekkorrskotte mitt i ögovitan. Jag kan därför inte längre se min framtid med lycka utan jag kan bara se rött!!



/ ebbs

19:59

FÖREBASKADE TEORIPROV, kungsporten är lika dum och ful som en blomrot! dagens tips från ninjathreebee är: börja inte på kungsporten!

18:19

Jag är så nervös asså, det vankas nämligen 100% schlager vattengympa.  
Idag gör Jag, Lisa och Freja våran debut inom vattengympa industrin och kommer ta den till helt nya höjder. 
Jag sitter här och kollar lite i smyg på min fina träningsväska som jag vet innehåller en fin baddräkt som jag ska ha på mig samt min mormors gamla badmössa (för mycket klor gör att håret bleks och blir tovigt, och det behöver jag inte just nu med min gråa utväxt.) Ska bli riktigt skönt att släppa loss till bra musik i vattnet med två av mina bästa vänner, detta är nog livet!!


/ heddebba





16:35

Hej kära läsare!
ibland är man inte riktigt inställd på vad som kommer hända de närmaste dagarna. som idag när vi satt och fikade på strandgatan fick vi för oss att boka teoriprov och uppkörning till mig, och gissa vem som inte har något liv fram tills onsdag???!!!! JAG! maj freja dessmeknopp asplund! teoriprov mitt i studenten veckan, jag tror inte den veckan kan bli mycket mer spännande nu! nej mina vänner, nu måste jag läsa min teori!
/freja (tack lisa för ditt underbara utförande. och ebba, nu blir det till att plugga togheter!)

09:27

Visst hittar man alltid något nytt på sin mobil även om man har haft den i åratal? Jag gjorde det igår kväll. 
Kolla och gissa vad det "coola" är! Nu måste jag faktiskr plantera mina liljor innan jag ska möta freja. hörs!



/ hedder 

09:24

sådär, då var det klart, röda och fina!
/eb

09:23

harnte tid att blogga nu, målar naglarna bah såatt ni vät dääää.....
/eb

08:42

Godmorgon mina solstrålar!
Har precis stigit upp och jag kan efter mitt toa besök meddela att brännan i ansiktet har lagt sig! jag ser inte ut som en kräfta längre, jag är bara lite ljus brun nu. det var väl för väl?! hur som helst så ser faktiskt denna dag ut att även den bjuda på lite sol och stek tilfällen, men det återstår att se. nu ska jag springa ner till kanalen, fiska upp mig en baddare som jag kan steka till frukost, måste kila!

/dessme

22:16

Hej kära läsare.
Som sagt har my dear sambo skaffat spotify till datorn här hemma, så nu har jag precis gjort mig en "frejas schlager" spellista. mycket fin må jag säga. för övrig gick våran träning galant! lite nervöst dock innan vi skulle gå in på "passet" vet inte riktigt vad det hette men det var helt klar mage och rygg vi tränade, sen tog vi oss ett litet dopp i kalla-poolen. så nu ska bara veta vilka rutor jag fått, kan knappt räkna. hur som helst så bjuder jag på en fin låt som väcker minnen hos både mig och ebba från vägen hem...lyssna och njut.



/freja

21:32

Detta roade jag mig med förut när jag väntade på dessme. Jag kollar på S.A.T.C föressten för er tröga som inte fattar.


/Dessme

16:24


16:11

MP3B rastar sig i solen. Härligt att alla är tillbaka från praktiken igen. 



/ ebbs

16:11

då var man finally hemma efter lite skola och lite sol i pumpaparken. visst tänkte jag att jag kankse skulle få lite färg, men jag är total-super-rödbrun! vet inte vad som hänt med mitt pigment men jag kan inte vara annat än lycklig! tänk att gud äntligen har gjort något positivt för mig, mer bruna ben åt folket, nej mer bruna ben åt FREJA! förresten, så är det så himla spännande att ha blogg tillsammans med en annan, för nu när jag loggade in såg jag att fröken ebba också håller på att skriva ett inlägg, coolt ju. jag menar vad är egentligen oddsen för att vi ska vara inne exakt samtidgt. jag menar om gud hade sagt till ebba att typ bajsa så hade vi inte varit det. gud är verkligen bra. hur som helst så ska jag snart ställa mig i köket och laga till min underbart goda korvstroganoff a la dessmeknopp. och när jag avjutigt den middagen bär det av till älvhögsborg för lite gratis träning! tack kära läsare för det! nej, nu ska jag beundra min bränna lite till i spegeln...

over and out ninja peace fajt / freja

16:09

Jag citerar Färgan-Håkan.
BEFORE - A(aaaaaa)FTER våran kungshamns vistelse:



Ja ni ser ju själva vad jag menar.
Freja jag tror endå att vi har en släng av blatteblod i oss, eller ska man säga rötotteblod? höhöähähähäh
/ ebbs

07:31

Hej och en trevlig morgon på er alla. 
Klockan är numera 07:27 vilket betyder att om ca:10 min måste jag bege mig till mitt och dessmes hemliga ställe för att sedan promenera till skolan. Nä där ljög jag, det är inte hemligt alls, orkar bara inte förklara vart det är. Som Frejsen skrev här i förra inlägget så kommer vår  Lisa tillbaka idag, och det är minst sagt spännande. Vi som känner Lisa vet ju att hon alltid har mer än EN sak att berätta när hon varit ute på sina bravader. Vi ska fira Lisas hemkomst på torsdag med lipz kan jag ju också meddela. Sen vill jag be om ursäkt för mitt dåliga beteende här på bloggen. Vad undrar ni då. Då ber jag er att kolla när jag bloggade senast. 

Adjö, nu är jag påväg att bli sen. 
/ebbs


07:05

Godmorgon kära läsare.
Det är morgon, men inte vilken morgon som helst. nejnej, idag börjar "skolan". praktiken är slut och vi ska äntligen återvända till skolan. vad betyder då detta? jo, alla våra kära klasskamrater återvänder från deras praktikplatser. men framför allt, lisa ode återvänder från stockholm. LISA IS BACK! och det ska bli så trevligt att återse pinglan igen! men ännu återstår våran stora fråga, kommer hon återvända i klackskorna, med mittbenan och vinglaset eller ej...tumtumtuuuum. nej vänner, nu måste jag blåsa svallet och tona ner kräftan i ansiktet på mig (jag har sett ut som en kräfta i ansiktet sen i lördags!) dags att kila



over and out ninja peace fajt / freja

15:17

nu ska jag hem till mor och far för att gå på kalas. det är nämligen så att min kära bror fyller 21 idag, så både mat och tårta väntar. innan jag åker bjuder jag självklart på en söt bild. (världens bästa gullegris!)



/freja

15:11

hej kära läsare!
nu var det minsann längesedan vi hördes. min och ebbas tron om att det skulle bli mycket bloggande i kungshamn var helt fel. vi hann helt enkelt inte med med tanke på hur mycket vi hade för oss. nu är jag dock hemma, och datorn välkommnade mig med att andreas har skaffat spotify så nu sjunger carola evighet för hela lägenheten. hur som helst så tänkte jag bjuda på lite mer bilder från kungshamn!








over and out ninja peace fajt / freja


16:52

Hej kära läsare, jag bjuder på lite härliga bilder från solningen..






12:30

Hej kära läsare!
Ni trodde som sagt att ni skulle slippa oss, men inte detta! just nu sitter jag vid frukostbordet i kungshamn och har avnjutigt ett smaskig frukost, efter ett litet morgonträningspass med ebba. just nu är det jag ebba philisia och max som är här ute, men snart kommer både sandra och andrea. vet dock ej inte om fröken ode kommer anlända men tummarna är hållda! Gårdagen var dock mycket trevlig, när vi anlände låg molnen täta men efter en tur i båten sprack det upp och det blev till att springa hem för att sola! idag har dock dagen börjar som igår, men vi ser redan ljuset i molnen så snart mina vänner ligger vi och steker igen! SJÄLVKLART bjuder vi på lite bilder!














11:44

HAHAHA. ni är så dumma som trodde att vi skulle lämna er denna helgen.IKKE vi ville bara skrämma er lite grann. Vi är tillbaka mer blogg sugna än någonsin. stackare!!!

over and out ninja peace fajt/ebba&freja

09:33

Godmorgoooooooooooooooooooooooooooooooooooooohohohoåååååån. nanananaaaa(8)= en not på msn språk för er som inte vet. Och det menas med att jag sitter här och sjunger all by myself. Jag är färdigpackad, jag är laddad, jag är redo. Ja som ni märker ser jag fram emot detta väldigt mycket. Inatt har jag drömt en väldigt fruktansvärd dröm, ja ve o fasa, orkar dock inte berätta. Men som det står hemma på pappas tapet "the best way too make your dreams come true is too wake up" och jag håller med fullt ut. 
Nä nu har jag inte tid för detta mer tyvärr, måste borsta gaddarna och litte annat serrni. 



/ ebbs



09:12

Men som sagt så bär det av till kungshamn idag med ninjathreebee plus särskilt utvalda gäster. kommer bli hur bra som helst om väder-tanten har som sagt fel. nu sitter jag i soffan, har precis ätit lite frukost. vilket jag vet att ebba snart också är klar med. nu ska här bara göras ett sista ryck och packa klart allt, plus ta på sig. i morgonrock skjuter man minsann ingen hare! Jag väntar även på att max (veckans bejb) ska höra av sig, så jag vet om det blir vänta här, eller traska bort till thunbergsgatan för upphämtning. Det återstår att se. Vi förstår att det kommer bli lite tomt nu i helgen utan oss, men vi får väl se det som ett äventyr. ska ni klara er utan ninjathreebee och ska vi klara oss utan att lägga upp allt i minsta detalj? Jag tror det kan vara nyttigt, vi skaffar helt enkelt alla ett liv dessa fyra dagar. Inte för att ninjathreebee inte är något liv, men ett liv behöver olika utmaningar. och vi vill ju inte att ni ska sitta fastklistrade vid skärmen och sukta efter mer och mer inlägg..(jo det vill vi nog förresten...) men ändå!  Nej kära vänner, nu måste jag lämna er. ha en skön och trevlig långhelg och hoppas fiskelyckan blir stor, det hoppas vi! jag säger som ebba, goodbye my lover....



over and out ninja peace fajt / freja-dessmeknopp

08:56

VAD TYCKER NI OM HELGENS UTSIKTER?!?!?!?!?!

jag hoppas och ber till gud vad att denna meterolog har tagit fel på kungshamn och kungsbacka!
/freja (som alltid ska förstöra med negativa besked!)


23:30



23:29

Då var man som sagt äntligen tillbaka. Och jag har dessutom hunnit packa det mesta inför morgondagen. Jag får väl helt enkelt bjuda på lite bilder från ikvällen, inga tjusiga dock men vad gör man inte för er läsare.


/dessme


22:48

Hallådärsasha, läget? Jo bra tack, själv? Jofan underbart!!! Gött överstökat klart.  

Kom hem från butlers för en stunn sedan, har inte varit såhär mätt sedan 1980-frös, Sundsvall brann typ. Shit man gaaaaattt daaaaam assååå. Är dessutom färdigpackad för imorgon då vi lämnar trollhättan klockan 10:00 och sätter kurs mot Kungshamn. Som jag och Dessmeknopp säger "I´ts gonna be so much fuuuuun" Och denna gången menar vi det!!!
Jag har tyvärr inga bilder från idag att bju på men Dessme-freja har det så ni får helt enkelt hoppas på att hon laddar upp det senare. Ska se om jag hinner och orkar blogga imorgon innan vi åker, om inte annat så kommer ni få en massa kul att läsa när vi har kommit hem!!!!
Nä nu ska jag mysa in mig lika mycket i mitt täcke som jag myser med sjalen på bilden :D
Hörs och syns. 


/ ebbs





17:57

HUNDRA FEM KRONOR - EN DAG!!! JAG ÄR FÖRBANNAD!!

/freja-som-kommer-återgå-till-att-köpa-HM-puder


17:46

OCH VET NI EN SAK?? Nästa vecka börjar mitt och frejas riktiga träningshelvete, vet ni varför? Jo läget är såhär att i förra veckan fick freja hem ett brev från en anonym som gav oss varsitt träningskort på älvhögsborg som gäller i en månad. Fatta snällt, och detta genom bloggen. Helt sjukt. Vem du nu än är anonyma underbara människa så tackar vi så hjärtligt för detta. (det stora frågan är dock, vill du bara vara snäll eller tycker du att vi är tjocka? haha) Vi börjar på måndag och ska köra gärnet fram till studenten.

(detta ni ser ovanför är vårat mål.. vägen dit är lång)

// Ebba

17:32

TJÄNNA.
SItter här hemma och väntar på att dessme ska komma till mig med sin balklänning som jag väntat så länge på att få se. Om ni har riktigt tur kanske ni får se en bild på det senare, det enda jag vet är att den tydligen har en saftig urringning, spännande. Som sagt åker vi ju imorgon och kommer därför blogga lite senare ikväll efter butlersbesöket om vi hinner. Förövrigt så är jag så hungrig att mina magsyror nu har börjat äta på mitt skinn och mina ben känns det som. Får firra det innan jag går i taket här.


(jag förväntar mig något sånthär, skulle varit jävligt najs fasktiskt...)


Hare hej / ebbs


17:21

KÄRA LÄSARE!
med tanke på helgens äventyr till kungshamn och sommarens närmande steg har jag beställt två tjusiga bikinisar. De senaste dagarna har dock varit nervösa. i vetsakpen av att ebba redan fått hem sin och kommer vara kungshamns snyggaste bejb, kan jag erkänna att jag varit mäkta orolig över om jag ska bli tvungen att åka dit i dom gamla osamanhängande trasorna, eller i mina nya fina glamorösa bad-outfits. Jag har väntat och väntat, i tron om att få ett sms när de anländer. MEN vad händer. jag kommer hem och i brevlådan finner jag ett litet paket, men signaturen HM!!! I AM SO HAPPY!! jag som trodde att jag skulle behöva gå till jätten för att träffa mina skapelser, men icke! rätt ner i brevlådan, LYCKAN ÄR STOOOOOR!!! :)
/freja

15:55

Hej kära blogg. 
Nu sitter jag hemma hos ebba medan hon duschar och gör sig fin. För ikväll ska vi nämligen ut på butlers med mesta delen av studentkommittén för att avnjuta en god middag samtidigt som vi säger hejdå till vår kära kommitté. Nu hörde jag precis att vattenkranen stängdes av vilket betyder att fröken halleröd snart kommer ut, och det blir dags för oss att vandra hem till mig. Ja minsann, där kom hon! Så jag har tyvärr inte tid att sitta här, dags att föna håret på ebba och göra MASSA fina rastaflätor.

over and out ninja peace fajt / freja

14:57

Hej kära läsare. Jag tänkte bara bjuda på en bild från det underbara lilla kalaset vi hade för andreas här om veckan. Här är nästan alla samlade, jag tar kortet och emil gömmer sig bakom tina. GUD vad fint va.



puss och kram nu ska jag och ebba dra oss hemåt,
over and out ninja peace fajt / freja

14:32

Vi kom just på att det är sista praktikdagen idag. Det tackar vi gud för.
/eb

13:01

VECKANS BEJB: Max Halleröd
MOTIVERING: Helt enkelt för att han är världens goaste och bästaste människa på alla sätt och vis. Ställer alltid upp och med tanke på vad han kommer att göra för oss här i helgen så är han verkligen värd denna utmärkelse. Och inte nog med det så har han hjälpt ossmycket med bloggen. Som min bror älskar jag sig mycket, mycket. Freja gillar dig med :D





over and out ninja peace fajt / ebba&freja

12:39

Här kommer tre mycket fina bilder från dagen som gått hitills. Anledningen till denna dåliga uppdatering är för att betygen sätts på måndag och vi är lediga torsdag och fredag denna veckan och  resten kan ni ju lista ut själva ?
Ikväll blir det Butlers med studentkommittén det kommer bli najs. Kommer bilder därifrån ikväll/natt någon gång!
Om en stund kommer veckans bejb upp här på bloggen.





/ ebbs

12:31

kära läsare, detta äter ninjathreebee idag i skolans underbara matsal. "Dagens måltid"


12:09

idag är det ingen vanlig dag, nej det är carolas namnsdag HURRA HURRA HURRA!



/freja

07:26

Kära läsare.
Tack vare att jag faktiskt gick och la mig runt halv elva igår är jag vaken och pigg som aldrig förr. gick dock inte upp förren sju trots att ebba ringde och ville ha upp mig redan kvart i. hur som helst, så vet jag inte om det blir gå eller buss till skolan idag, varför vet jag då inte detta? Jo, en härlig morgonpromenad hade inte varit fel, MEN! av någon anledning är mina fötter helt DÖDA! dels beroende på våra ständiga utflykter men även mitt sko val av gladiatorsandaler igår. Men då kan man tänka..varför valde jag dom då? Jo, jag kunde nämligen inte ha några andra pågrund av förrgårdagens tur eftersom jag fick så mycket skoskav. Är det inte otroligt vilka jobbiga problem jag har?! Nej, nu är det dags att gå till gardroben och gräva fram lite kläder! (ebba, jag ringer när jag tagit det stora beslutet, gå eller buss....)

over and out ninja peace fajt / freja

21:55

BEACH NOLL NIO...



1.2.3.4.

bild1: racerskorna
bild2: titta vad man kan hitta på meddo...huu...
bild3: ebba utanför fiskeaffären, som äntligen har fått in laxdragen från tyskland
bild4: ebbas hus ett minne blott :(    huhuhuh

21:25

Nemen ebba jag är ju här;) får börja med att säga förlåt alla läsare för att jag inte skriver förren nu, men med tanke på vad som väntade mig när jag kom hem. och vad ebba drar mig ut på har jag inte rikigt haft tid förren nu. så jag bjuder helt enkelt på en "VÄLKOMMEN HEM FREJA" bild!



/freja

17:20

Frejaaaaa, vart ääär du?? Har tvätten dränkt dig kanske? 

17:12

Saknar min andra cp halva CARRO just nu när jag är på detta humör :D HALLÅ ÄJ DU DÄJ INNNEEE?? (knack knack)
hahahahahah jag skrattar högt!!! 
Å just det vet ni, jag fick godkänt på projektarbetet (Y) TJOHO, store stenen bara föll i havet kände jag. GÖTT!!!


/ ebbs

16:53

Om en stund när freja har tagit hand om sin gigantiska tvätthög därhemma så ska vi ut och ta oss en härlig powerwalk vid vattnet här i stora stan. Gött kött tycker jag, dock vet jag att freja mest av allt vill ligga hemma i sin soffa med en skål glass och lite nutella till det. Men IKKE sa jag då. För kära läsare, vi slöt en pakt igår om att vi ska träna varje dag nu dom sista veckorna till studenten så här slipper du inte undan frejs. Nej nej det gör du inte. 
Du vet att jag gör detta för ditt eget bästa frejsen!!! 

(gjorde bilden EXTRA stor för att visa hur glad du kommer att vara över att jag tvingar ut dig idag :D:D:D)

/ EB

15:04

Föressten, detta är verkligen veckans dilemma. Vem ska bli denna veckans bebj????? Vi har ingen aning, kan inte nån människa göra något otroligt så att vi lätt vet vem som ska få äran? Bra, tack hej.

/ eb

15:01

YES man det gör vi, om typ 10minuter yaooo. lään. brääähh. säääääh. Fattruu älläääähhhh??
/eb

14:59

ebba, du gjorde mig genast mycket gladare. tänk att det är min namnsdag idag! undrar om man får någon tårta av sambon där hemma när man anländer?!:D eller i alla fall en liten present. ja, vem vet. tack ebba, du är en riktig vän määän, men nu drar vi snart va?:)
/MAJ freja asplund


14:57

IDAG SÄGER VI ALLA GRATTIS TILL FREJA SOM HAR NAMNSDAG IDAG, NÄMLIGEN MAJ!!!
GRATTIS, love you maaaaaaaaaan.



/eb


14:53

GE MIG KRAFT. jag håller på att avlida, jaa nästan dö. sitter i skolan och vill bara gå hem,trots den enorma tvätthög som ligger utspridd i hela hallen och väntar på mig. Då kankse nitänker, VA HAR INTE FREJA LAGT IN ALLT I GARDROBEN REDAN? nejnejnej, med tanke på attvårat torkrum är det sämsta jag någonsin besökt måste tvätten hänga där jättelänge för att den ska bli torr. Så jag tvättade igår men lät den hänga över hela natten så att jag glatt imorse skulle gå och hämta den. MEN vad händer? freja vaknar tjugo i tio (istället för sju) så det blev springa ner i tvättstugan hämta all tvätt, upp igen, SLÄNGA ALLT I HALLEN, på med kläder och iväg mot skolan. Så ja, nu ligger den där och riktigt väntar. Så om jag lämnar denna kära skolbyggnad vet jag vad som väntar mig när jag kommer hem, det finns ingen återvändå... det är hemskt. det är tragiskt och det är fruktansvärt!!:(
/freja

14:39

MEN ibland gör det dock det...


14:38

ibland går det som sagt inte som man tänkt sig...



11:30

idag lekte vi en lek, höna pöna i de gröna.....nää det gjorde vi inte. NU SKA VI ÄTA MAT!







over and out ninja peace fajt / freja&ebba


08:07

Åh freja, du är så snäll så visar upp min bästa sida här på bloggen. Me love you....not.........Hämden  är ljuv!!! 

21:53

VILLE BARA SÄGA PUSS PÅ DEJ SNUTTEGUMMAN FÖR DU GÖR MIG SNYGG INFÖR BEACH NOLL NIO!;)

sötnosen....
/freja

21:12

Hej kära läsare. Ebba, jag ser den nya headern och den är bedorande snygg! Hur som helst har jag och ebba varit ute på en härlig promenad. Efter tio minuter började det dock ösregna men vad gör man åt det? Jo, man får helt enkelt se det som ett äventyr!


(ni kankse inte ser men det går en kille framför oss med en vithund...)



over and out ninja peace fajt / freja

21:01

Den här skönsjungaande damen möttes man av innan vi skulle ut och röra på fläsket! Så kan det gå när man kommer
fem minuter innan bestämd tid...titta, lyssna och njut!



/ebba

20:25

Jag är förbryllad. Ser ni en ny header eller är det bara min dator som är cp för jag ser bara den gamla?? 
Kommentera I wanna know. Ser ni den?

/ eb

15:10

En övertrött hedda en lördagsnatt. Min ispiration kommer från folkeman och philly står för ekot från toan. h ä h ä




/ eb

15:07





over and out ninja peace fajt/hedda

13:59

Vad gillar ni vår nya design??? Jag gillar den mycket.



/ ebbs

11:27

Nu är frejs och kör brumbrum och jag sitter här och skulle mest utav allt behöva en religionsbok så att jag kan göra en värdelös och äcklig uppgift nån gång. Idag saknar jag Evelina här i skolan.. Vart är du min dryva?

/ hedda

10:40

Jag och Frejs var rätt heta i fredags kväll asså. 
Ebba: 070044010
Freja: 073076550
Här är våra nummer om ni skulle vilja bjuda ut oss på en fisketur kanske?






/ hedda

07:30

VAD ÄR DETTA???! kära gud du gör mig nervös! det är 17 dagar kvar till studenten och värderleken är inget att leka med!



jag vill ha skinande sol, lekande barn, glass och svätt under armarna:(
/ freja (som ska åka med bussen idag pågrund av det underbara vädret...)

23:55

GODNATT VÄRLDEN, GODNATT SVERIGE, GODNATT TROLLHÄTTAN. GODNATT KÄRA LÄSARE...
/freja

19:57

åh hedda! Nu sitter jag äntligen i soffan det är lugnet efter stormen förstår du! Strandgatan hade varit det bästa för en timma sedan, men nu är jag för trött. och hur kunde jag glömma lasse kroner?! Mannen i nog inte bara mitt och ebbas liv utan många här ute i världen. Denna underbara man som ger en fjärilar i magen av att titta på! ååååh typiskt typiskt. När han är så nära och det bara fattas en penna för att på en autograf så glömmer man av det! detta kan liknas med att E.M.D står utanför dörren och man lyssnar för högt på tusen och en natt så man inte hör ringklockan. så nära har lasse kroner varit oss idag. (och ebba, vilka söta bilder du lagt upp på han, gullegrisen!) Nej, nu väntar många tårttallrikar att diska, MOT KÖKET!

over and out ninja peace fajt / freja

19:54

HAHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA.
Kolla vad jag hittade på mammas dator. En video från en hääärlig familjesemester för ca: 4-5 år sedan. 
Tur att man är fjortis, haha jag dör.



/ ebbs

18:05

Har inget att göra så jag funderar på att ta mig upp till Alberts där några kända kockar har samlats idag för att laga mat och ha trevligt ihop. 
En fågel viskade i mitt öra om att Lasse Kronér skulle dit upp och eftersom att han har varit min största idol ända sen jag var liten så vore detta ett yppeligt tillfälle för mig att skaffa mig en autograf. 
Fast jag vet inte om jag vågar. Kanske borde göra det lätt för mig coh be pappa göra det åt mig istället? Han kanske till och med kan ge mig lite saftig inside information om lasse. höhöhöhööhö hoppas verkligen detta. 

Föressten så är Lasse´s kokbok en riktig rysare. Köp den!!!

'


/ ebba

17:59

"jag är inte rädd för russin" 
Lyssna och njut!!!


/ eb

17:36

JUST DET. 
Läget är såhär. Denna kommande veckans bejb kommer upp på bloggen redan på onsdag eller torsdag eftersom att jag och my ninjapal frejs plus några andra drar till bästkusten på torsdag och har därmed ingen tillgång till internet. 
GUD, hur ska ni klara er utan oss i hela 4 dagar? Men tare lungt vi lovar att blogga extremt flitigt ända tills vi åker så ni har en massa kul att titta tillbaka på när vi är borta. 


/ ebbs

16:26

Föressten så vill jag HYLLA min lillasyster som bokstavligt talat har räddat livet på sin kompis. 
Varför finns det inte fler av dig här i världen? 
Ursch jag blir så stolt att jag vill gråta. 


/ hedda-som-älskar-sin-syster-mäst-i-hela-världen.

16:20

Sådärja. Nu har jag varit ute och rastat av mig själv och solat lite grann. 
Det var mäkta skönt faktiskt, men mest att jag kände att jag är redo för att börja träna på riktigt igen. Hoppas att my ninja friend frejs känner detsamma annars blir det jobbigt för henne. MOAHHAA höhöhhähäh.  
Nu är det meningen att jag ska sätta fart med ett arbete här, är jag sugen på det? NEJ inte det minsta. Men betygen sätts ju snart så det är lika bra att  sätta igång. 

/ ebbs

14:00

MEN! varför går vi då? JO för någon med människa här i Sverige har taigt sig friheten att sno! ja rentutav TA min kära cykel från 1856! Den var röd, söndrig sadel, fast på växel tre, och frambromsen fungerade inte. MEN den gick framåt och var faktikst en rikgit racercykel! I'm so sad....men har ni sett min skönhet? RÄDDA DEN FRÅN ONDA ANDAR AND BRING IT BACK TO ME!


och för er som inte förstod det redan så är det alltså inte cykeln på bilden.
för då hade jag ju inte efterlyst den?!

over and out ninja peace fajt / freja-dessmeknopp

13:51

Just nu i mitt ninja liv!: Mätt, kollar på eurovision reprisen, ej fått upp andreas än. tårtbak snart! Hedda, när möts vi imorn? Eftersom vi går....

12:37

Alla kläder nerpackade, alla byxor nerpackade, mitt smink nerpackat, alla skolböcker nerpackat, alla skor nerpackat.
A, jag tror jag har fått med allt. Idag mina kära byter jag nämligen bostad för två veckor framöver och flyttar till min mor. Min kära mor. Jag tänkte även hinna med att ta mig en tur runt knorren idag för att rasta av mig lite men också tråkigt nog plugga. Ursch ibland är livet som ninja inte det bästa men oftast. Nänu, nu ska jag ta mig iväg to the big city. Har ni tur kommer det en cp-video senare.

/ ebbsheddaslebba


10:58

Godmorgon kära läsare!
Nu sitter man nyduschad i soffan och ska snart be ge mig till ica jätten. Det blev ju tyvärr inget tårtbak igår, jag hade ju fullkomligt glömt av att det var ROBINSON! ja, helt sjukt. hur kunde man glömma liksom? Men gästerna kommer inte förren klockan fem så jag hinner nog det som ska göras....

  • Gå till jätten, HANDLA
  • Äta frukost (brödet är slut)
  • Städa
  • Väcka alkholisten (andreas)
  • Damnsuga
  • Fiska lite fisk
  • Baka själva tårtan (fisktårta)
  • Kolla reprisen av "mitt i naturen"
  • HA KALAS!

over and out ninja peace fajt / freja


00:08

Våra kära vänner, den här låten ska vi leva med i ett år. Och lilla pojken ska växa upp och bli stor och känd. Visst är man en liten stolt granne iaf? Tråkigt dock för nästa års vinnare som bara får åka till Norge, men livet är inte rättvist...



over and out ninja peace fajt / freja dessme dessmeknopp

23:33

Efter att 14 länder röstat har jag insett att europa inte gillar opera. Men tur är väl iaf att nästa års final kommer hållas nära oss ändå, norge har sågott som vunnit. Men det har vi ju vetat i flera veckor... lilla pojken då!
/dessme(freja)


22:24



/hedda

22:14

EBBA! jag är den roligaste du känner. gå in på wikipedia och sök på ninja ;)

20:59

Hej Sverige,hej kära läsare!
Dags att sätta europa på plats med våran underbara opera låt! är dock väldigt rädd för att alla våra "norden tolvor" kommer gå till norge, men gör som jag HÅLL TUMMARNA! för vem vill inte ha sverige invarderat av utläningar nästa år? så vi får lära dom lite om de vackra sverige! Som en liten exklusiv gåva från oss i ninjathreebee bjuder jag på La voix texten så ni alla kan sjunga med där hemma i tv-sofforna. heja heja heja!
(TILL EBBA!: gjorde du den videon bara för att reta mig för att jag inte kan blåsa bubblor..jag vet att du gjorde det. jag vet det!)

Can you keep a secret
Can you keep a secret
I'm in love with you
Can you make a promise
Can you make a promise
Stay forever true
Then I'm forever yours

Je t'aime, amour, quand j'entends la voix
Je t'aime, ma vie, c'est jamais sans toi
Je vis ma vie pour toi, c'est l'universe pour moi
Je t'aime, amour, quand j'entends la voix

Tell me what you're feeling
Tell me what you're feeling
I just wanna know
Tell me what you're dreaming
Tell me what you're dreaming
Let your feelings show
Stay and don't let go

Je t'aime, amour, quand j'entends la voix
Je t'aime, ma vie, c'est jamais sans toi
Je vis ma vie pour toi, c'est l'universe pour moi
Je t'aime, amour, quand j'entends la voix

Je vis ma vie pour toi, c'est l'universe pour moi
Je t'aime, amour, quand j'entends la voix

J'entends la voix
La voix

over and out ninja peace fajt / freja


19:26



/ ebba

19:23

Herregud vad jag är duktig! Ser du ebba vilken fin slideshow jag lagt in. ville dock att den skulle pryda våran blogg under headern varje dag...men så duktig var man visst inte. Jasså, är ebba magen full av tårta. Inte min, såhär ska köpas ingredienser. får väl ringa mannen min och fråga om han är påväg hem till tårtbaket. men du, GLÖM INTE EUROVISION ikväll, börjar klockan nio. Det måste ses, och kära läsare. Jag lägger snart upp ett "inför eurovision" här på bloggen!

over and out ninja peace fajt / freja


19:19


19:04

Japp så är det.
Jadu frejsen jag är hemma hos min vän philly och har precis ätit min hemmalagade mat, pasta med sås och kyckling. Sikken kock jag var fram tills att oljan jag stekte i attakerade mig när jag slängde i en kylling beta. Jaja hursom helst så ska vi chilla framför tv:n nu men du är välkommen att komma hit om du har lust med det, tårta har jag fått mer än nog av. hihihiiihihiih

/ hedda


18:41

ÅH!! Om du hade tagit kortet med vitbakgrund hade jag inte sett dom...då vet man vem man ska flörta med om man vill ha skinande skor! Vad gör du ninja vän? lust att hjälpa mig att baka en tårta? jag vet att du är fortfarande sugen på sånt, tårt-ebba,
/freja


17:57

Freja, kolla!! Detta är mina vita converse du ser. Jag veeeet helt sjukt är det. Efter en tvätt hos annica och skorna skiner som aldrig förr igen.



/ ebbs

17:47

Lycka på thunbergsgatan 18 har ni här.









/ ebbs

17:34

Måste erkänna att jag är rätt avensjuk på alla goda kalastårtorna där..själv sitter man själv med lite rester från aceton-kakan.. Hur som helst lämnade precis andreas mig för lite grillande, men jag är inte ledsen för det..nejnej jag har ju PUSSLET! har faktiskt kommit en bra beta idag. lägger upp bild sen på hur bra det går! Ebbas hus ett minne blott, det är så sorgligt. Här flyttar man nära ebba för att kunna leka varje dag, men vad händer? flytta.....ja, men blir lika ledsen som man skulle blivit om man försov sig på studenten som sagt. Nej, ingen tid att sitta här, tillbaka till pusslandet. Hoppas jag lyckas få alla bitar på plats, vet dock inte om ebba kanske åt upp någon igår, det återstår att se....

over and out ninja peace fajt / freja


15:46

Jag är på barnkalas, syns det eller? Fin, fina bilder på vårat hus som snart är ett minne blott. SNYFT!














/ shredderhedder

14:08

Måste bara berätta en sak. Igår när jag var i stan och skulle köpa min en powerdrink eftersom att jag var så förbannat trött hände det något cp. Dom fråga efter leg när jag skulle köpa den, men hallå vart tar världen vägen egentligen?
 Va hände där?? Varför behöver man då inte visa leg för att köpa cola och kaffe som är beroende framkallande då??



/ ebbs

13:29

FÖRRESTEN drömde jag att både jag och ebba försovde oss på studenten! jag vaknade vid elva, och ringde ebba gråtandes, men hon låg också och snusade i sängen. Det var jättehemskt... funderar starkt på att sitta upp hela natten innan för att inte försova mig...eller ställa en hel del väckarklockor. För den här drömmen får absolut minsann inte slå in!



såhär ledsna skulle vi nog bli...fast lite mer kankse:(

over and out ninja peace fajt / freja


13:21

Hej kära älskade läsare!
Jag är nog lika glad som ebba var igår när hon sjung dansbandens ACDC...och där av samma anledning gissar jag på. Hur som helst så blåser det fasligt mycket som sagt ute idag = inte skönt att sola. Jag och ebba får väl helt enkelt ladda upp med lite solarium och några solduschar innan studenten...not. vi är naturliga skönheter rakt in i blodet! Förresten kommer det bli en helt del tårta den här helgen för ninjathreebee, ebba äter idag och jag bakar och äter imorn (fira andreas med hans pappas familj) gott men onyttigt! Det blir nog ingen het beach noll nio för oss trots allt. Om vi inte börjar gå på diet och hets träna och det är NU! Jaja, nu ska jag pallra mig till köket och äta lite frukost, jag vet att jag är en äkta sjusovare på helgerna men vem vet, det kankse blir lite inlagd sill på mackorna?!



over and out ninja peace fajt / Freja (dessme)

12:49

ute skiner solen dock blåser det i vanlig ordning och då vill jag inte sola. Ska hem till pappa om en stund då min ettåriga syster ska ha kalas. Tårta och grejer blir det då.

/ ebbs

23:34

Åhhhhhhhh guuuuuuuuuuuuuud dethär är dansbandets acdc deeee, en te vänstär, två te högär, en te vänstär två te högär. Snurra runt stjäääärten uuuät. Typ sånhär lycka känner jag just nu, ska ta mig en dans te vänstär nu. Ni gör mig så glad, så glad.



/shredderhedder

22:16

Läget är såhär. Idag är en stor dag för oss vi säger såklart inte varför, meeeeen.. Det kan ha att göra med hmmmmm, statistiken???? Så just därför bjuder vi på denna härliga seriösa video. Här får ni se en sida utav oss ni aldrig trodde vi hade. tamtamtamtaaaaaam. tamtamtamtaaaaaam.



/ dessme&hedda

21:51





 
over and out ninja peace fajt / dessme (dessmeknopp) och hedda

18:40

FAN, helvete att jag missade jakt & fiske. Fan dom skulle berätta om bästa sättet att fiska lax på ju. Hoppas att freja av något misstag råkade spela in det, eller om hon kommer ihåg vad de sa, för jag vet ju att även hon gillar jakt & fiske.

Föressten, den vackra bilden ni såg att freja hade lagt upp?
Min balklänning ser precis ut sådär fast  jag är några år äldre, färgen är grön/blå och så har jag skippat mössan.
Freja är en klippa på detdär med att gissa. hiihiihihhihi
mmm känner ni va gott denna lax smakar? jag gör det. Längtar tills nästa vecka, då blir det västkusten och fiske som gäller (Y).




/ebbs

18:21

Näenu! Ebba min kära vän ringde precis, och hon hade kommit hem från balklänningshämtandet oskadd! det var väl väl! Hur som helst så bjöd hon över mig till henne, så det där med sovande och pussla får jag ta någon annan dag. Man vill ju inte missa fröken halleröd i balklänning liksom! Men vem vet, vi kanske hörs senare från ebbas hus, vem vet...
over and out ninja peace fajt / freja

18:13

Hej kära läsare!
Då ligger man hemma i soffan och små kikar lite på jakt och fiske, synd att ebba är och hämtar sin balklänning så hon nmissar det. Det är ju faktiskt hennes favoritprogram. Hur som helst smakade jag och andreas på den underbara browniskakan förut som jag så duktigt gjort till hans födelsedag. mycket god, tyckte dock den påminde lite om aceton (hur det nu i hela sveriges ordbok stavas!, nagelborttagninsmedel!) Nu ska jag sova lite i soffan, sen när jag är pigg nog ska jag pussla lite. vem vet, kanske bjuder jag på en bild på pusslet senare. men nu en bild på hur jag hoppas ebba kommer se ut på balen, som en PRINSESSA!!:)

over and out ninja peace fajt / freja

15:26

Iväg till VBG (cool stad, nooot) nu och hämta min balklänning. Spännande. Nervös, Ja!!!
/ebbs

14:58

Nämen hallå i stugan.
Först kan jag ju tillägga att jag fortfarande mår illa av ärtorna. 
Nu kommer två videos till. Den första är under inspelning av Andrea´s film och den andra är den nästan färdiga produkten. Andrea är grym på det hon gör och freja är en bra skådis.  Föressten...., vi ser att ni gillar våran blogg, vi gillar er med. 



/ ebbs

13:46

Ja våra vänner, här kommer blir videoklipp(TÄVLING) och en bild. Se och njut...
 




en lycklig förlorare...1-1;)
over and out ninja peace fajt / freja och ebba

13:31

VECKANS BEJB: Evelina Simonsson
MOTIVERING: Trots alla hinder genom gymnasiet särskillt denna veckan med diverse skolarbeten och övriga stenar på hennes axlar, tar hon sig alltid upp igen och klarar av allt och lite därtill. Evelina är våran superwomen som säkert många andra nu kommer att se upp till om de inte redan gör det. Vi är mer än lyckliga över att ha fått lära känna just henne och att hon orkade vara kvar med oss dessa tre år i skolan. Vi är mer än STOLTA över dig. 
Sist men inte minst,  WE LOVE YOU AS MUCH AS YOU LOVE GRAPES!!!!



over and out ninja peace fajt / ebba&freja

09:53

Ni har väl inte glömt att det är fredag? Nä, Bra. Vad är det då som händer på fredagar här på bloggen? Ja just precis, veckans bejb. Är ni spända? Vi är. Om en stund när jafg har gjort prov och lite annat så kommer det upp. Håll utkik, ni vill inte missa detta.....

/ ebbs


18:33

Oh ser ni, ser ni? favorit i repris..  Men min huvudvärk dödar mig just nu så jag ska kasta mig i soffan med minipolerd nu och inte röra en fena. Men som min pappa säger, utan armar ingen kaka. Så det sket sig..



over and out ninja peace fajt / ebbs

14:43

men ibland gör det faktiskt det...(se 14:39)
 

over and out ninja peace fajt / freja och ebba

14:39

Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig....




over and out ninja peace fajt / ebba och freja

14:29

Idag har våran älskade skola haft besök av diverse politiskapartier inför valet nu 2009.
Ja, vad kan man mer säga än att Freja tror på Gud.





(Piratpartietgubbe- Varsågod Piratpartiet (ger en lapp)
Freja - Nej tack jag tror på Gud..
PG - tror på Gud?)

14:26

Kära läsare! En ny trend har tagit form här på ninjathreebee! Jag och Ebba kommer nämligen börja tävla emot varandra. Varje rond går till fem, och när en av oss har vunnit får förloraren göra ett straff! som vinnaren väljer, eller ska vi låta er välja? Hur som helst så har vi här dagens tävling!
Jaja, som ni säkert såg vann Ebba. Det står alltså nu 1-0 till Ebba.
over and out ninja peace fajt / freja, the sad loser

10:39

........menmenmen så svara då, mimimimimichelangelo. dududududuuuuu.
Freja fotar just nu Andrew i fotostudion och jag sitter ensam och mobbad vid datorn och smygkikar lite. hihihih
Nä men faktum är att det förmodligen kommer upp en ny header ganska så snart igen, vi har så mycket idéer att vi snart måste skaffa ett helt hus och förvara dom i. Så vi får helt enkelt byta header väldigt ofta istället, dessutom blir det rolilgare för er. Gud va snälla vi är som tänker på er. Ja det är vi.

/ ebba

07:45

Det är inte ofta man sitter och målar med sina nyinköpta pennor, och när man väl ska packa ihop kalaset fattas just de två pennor du använt. Dom ligger inte på golvet och inte på bordet, vart är dom då?! (det hände mig igår....) Hur som helst så börjar dom tidiga mornarna ta på en, så det var ytters nära en försovning. Men med lite tur vaknade jag och fick se det underbara regnvädret som jag snart ska ge mig ut i. Ebba står utanför min dörr om exakt 20 minuter, förlåt kära läsare, men jag måste kila!

over and out ninja peace fajt / freja

23:43

hej mp3b! tha old man sitter nu här och skriver sitt första blogg inlägg någonsin ( i tjugo års ålder hömhöm).. mkt på grund av att jag är en hårt arbetande man! Har inte tid för detta bloggande hit och dit och hit igen, de kanske ni med förstår om några år när ni blir lika gammla som jag... PS livet är ingen lek.. de har en tjugo år gammal man som jag fått erfara i mina da`r.. det började nog på dagis en sensommar för väldigt väldigt många herrans år sedan.. Men men, jag vann den fajten, tog smällen liksom, sen har de fortsätt. Motgång, motgång, framgång framgång.. Smärta e skönt liksom..




över och ute, ninja fred slagsmål / stekt

14:03

Hej världen, hej sverige, hej trollhättan, hej kära läsare.
För er som inte vet så är det ingen vanlig dag idag, nej det är nämligen andreas födelsedag! Som grädde på moset fyller han faktikst tjugo år, och det gör man ju faktiskt bara en gång i livet. Som en liten gåva från ninjathreebee kommer andreas även få gästblogga här ikväll, och det kan jag lova er att det är minsann inte vem som helst som får. (även om han inte är en trogen läsare kommer han ändå få chansen, kankse med ett litet hopp från våran sida att han faktiskt ska börja följa denna underbara skapelse) Hur som helst så bjuder jag självklart på en bild på vårat födelsedagsbarn men även en special gjord födelsedagssång till min kära. Läs och njut, och glöm inte läsa ikväll vad tjugoåringen har att berätta!



I stavre skulle det bli fest

hos Jensen för friden,

för han fyller tjugo år

precis vid denna tiden.

Gamle snälle Jensen vår

fyller tjugi år i år.

Hipp hurra för mina framtida barns far

som är så snäll och rar!


Dagen kom med fågelsång

det var en hel orkester

och Jensen hälsade så fint

på alla sina gäster:

-Detta gick ju riktigt bra

hjärtligt tack det ska ni ha.

Hipp hurra för mina framtida barns far

som är så snäll och rar


Och jag ger åt dig

en randig slickepinne.

-Den kan du slicka på i vinter

när du sitter inne.

Den ska farbror Jensen ha

den ska smaka väldigt bra.

Hipp hurra för mina framtida barns far

som är så snäll och rar.


Och lilla Frejsen kom dit

med mycket mycket mera

med fyra burkar öl

för att få gratulera.

-fyra burkar öl ska Jensen ha,

Fyra burkar öl som smakar bra!

Hipp hurra för mina framtida barns far

som är så snäll och rar.


Din käresta reste sig

och det blev tyst kring bordet,

Det här blir nog ett vackert tal

för nu har Frejsen ordet:

-Kära gamla Jensen vår,

du blir tjugi år i år!

Hipp hurra för mina framtida barns far

som är så snäll och rar.


Och alla grabbar klappa´ för

de väldigt fina orden

och Mårten grät en liten tår.

Man reste sig kring borden.

-Gamla snälla kära man

bästa grabben i detta land!

Hipp hurra för mina framtida barns far

som är så snäll och rar.


Men lilla Frejsen hon sa:

-Nu däckade hedersgästen.

Och då förstod ju var och en

att det var slut på festen.

-Det har vart en härlig dag!

Tusen tack ska Jensen ha.

Hipp hurra för mina framtida barns far

som är så snäll och rar.

over and out ninja peace fajt / freja


13:44

Hej kära läsare, nu ska vi inte hålla er på sträckbänken längre. Här kommer det ni alla har väntat på, dagens måltid!


over and out ninja peace fajt / freja och ebba

12:54

Något som stulit våran bloggtid idag är dels projektarbete (för frejs del) och framkalla bilder i mörkerrummet för min del. Tråkigt va?? Och idag har vi även varit dåliga på dethär med bilder och videos, antar att man ibland kommer in i en slags blogg-koma. Tror dock att vi har en liten "dagens måltid" bild att bjuda på iallafall. Men den kommer senare. Håll ut alla ni, håll ut.......... 

/ ebba

22:58

Hej kära läsare, jag antar att det inte bara är jag där ute som blev glad över att slippa ligga på sträckbänken av förväntan. Sverige är vidare trots europas smak. Betyder det att vi är bra eller att vi är lika dåliga som alla andra? det måste vara det första...Hur som helst, lyckan är stor.....jättestor!



over and out ninja peace fajt / freja

20:50

Trevligt att min ninja-pal frejs äntligen har fått tag på en dator så att hon kan blogga lite mera nu. Gillart. Känns dock lite skumt när man loggar in och så helt plötsligt pryder ett nytt inlägg dataskärmen, då får jag mig en riktig funderare om hur i helvete det kom dit och vem fan det var som skrev det men sedan slår det mig att jag faktiskt inte har denna bloggen själv. hihihih lustigt va???? nää... Faktiskt inte.

Jaja, nu till att skriva det jag tänkte skriva. Grattis till Charlotta och Lotta som har namnsdag idag. Om man ska kolla på populariteten mellan dessa namn så ser vi att Charlotta tydligen är vanligast då hela 59 347 st brudar i Sverige heter detta vackra namn.  Så Charlotta trycker därför ner lotta-potta under jorden så länge tills lotta kommer upp på namn toppen om några år igen. Vi får helt enkelt vänta och se.

/ ebba



20:19

Dobrý deň a vitajte, som man säger på Slovakiska eller hej och välkommen som det så vackert heter på Svenska.
Just nu sitter jag i Philisias ostbågefärgade soffa och pendlar mellan datorn, tv:n och teoriboken. Ganska effektivt sätt att hinna med mycket faktiskt. Slappna av, kolla mailen, kolla på bra program och när det är reklam så läser jag teori. Perfa....



/ ebbs

18:17

Hej världen, hej kära läsare.
Det är inte ofta man sitter i en etta med dunkande svensk-rappmusik (tydligen är det bra diskmusik enligt andreas...) blandad med michelangelo den gamla dängan. Om jag ska vara helt ärlig skär det sig lite granna i dem små öronen. Hur som helst ska jag och min bedorande sambo snart bege oss till stavres hjärta, ICA JÄTTEN! där lite allt möjligt ska in handlas för att...ja överleva. får ej glömma att införskaffa mig en sax på jätten, den kommer nämligen komma väl till pass nu i dagarna eftersom jag, kreativa jag, ska göra ett helt egengjort födelsedagskort till diskarn. (nu tänker ni säkert, SMART att avslöja det här!! han kommer ju se!! men nej, mannen i mitt liv, min stora ledvisare följer av någon oförstålig anledning inte denna underbara blogg, jag vet att ni är lika chockade som jag....) nu började precis hope&glory spelas här på datorn, det passar nästan ännu sämre..dags att gå till köket och rappa istället...eller är det hipphopp?!

over and out ninja peace fajt /freja

14:44

Ibland kan faktiskt både jag och freja vara seriösa. Freja är snygg jag är fotograf.



/ebba

14:32

Bara för att ni har varit så snälla och duktiga och läst och kommenterat i våran blogg, tyckte vi att ni var värda att se ett litet smakprov på hur vår "ninja-dans-video" kommer att bli. Som ni ser behövs det en hel del träning till. Erkänn att ni knappt kan vänta tills den är färdig????? Vi vet att ni inte kan.


over and out ninja peace fajt / ebba & freja

13:59



sötnos

over and out ninja peace fajt / freja


13:58

För er bloggare som inte visste såg var det såhär jag respektive freja såg ut för 3 år sedan.
Bild1: Freja år 2006
Bild2: Ebba (jag) 2006







Dock tur att vinden vände, att jag vågade fatta färgburken och färga om mitt hår och att freja lämnade sin svarta sida..
Nu är tiden slut snart, jisses vad stressigt det är att ha blogg maraton.

over and out ninja peace fajt / ebba

13:57

Så här såg förresten ebba ut efter dagens solning. Kankse blev lite för mycket, men men bättre röd än vit!


over and out ninja peace fajt / freja

13:54

Hej kära läsare...
Jag ville bara berätta om min lycka över att solen har återvänt till våran jord! Solen som dessutom är den stjärna som finns i centrum av vårt solsystem. I omloppsbanor kring solen rör sig solsystemets planeter, bland dessa jorden. Solens utstrålande energi i form av ljus och värme som når jorden är en förutsättning för allt biologiskt liv på planeten jorden och den globala jämvikt som råder sedan miljarder år tillbaka i vädersystem och havsströmmar.

over and out ninja peace fajt / freja

13:51

Titta och njut kära läsare, det är kultens kvinna. Carola Häggkvist. Ingen är väl bättre än hon? Jag har i mina dagar gråtit av hennes storhet och använt hennes låtar som signaturmelodi på min familjs telefonsvarare. Hon är allt och lite till, hon är fångad av en stormvind;)



over and out ninja peace fajt / freja

13:51

Sex små sanningar:
Sanning nr 1. Du kan inte nå alla tänder med tungan.

Sanning nr 2. Alla idioter som läste den första sanningen kommer att prova.

Sanning nr 3. De upptäcker att sanning nr 1 är en lögn.

Sanning nr 4. Du ler nu för att du är en idiot.

Sanning nr 5. Snart kopierar du det här så att alla andra idioter kan läsa det.
 
Sanning nr 6. Du har fortfarande ett fånigt leende i ditt ansikte

Höhö gissa om jag är lika dum som er?? Svar: Ja! Moahha ni ska vara glada att ni inte är ensamma om detta.

over and out ninja peace fajt / ebba


13:49

Nu har jag funderat här lite mitt i all stress här. Jag tycker att ni som läser ska få bestämma antingen något vi ska skriva om varje vecka, eller något som vi ska videoblogga om varje vecka. Vad förslår ni isåfall?
Använd eran fantasi här nu......

over and out ninja peace fajt / ebba


13:47


"att aldrig mer bajsa, eller att aldrig mer kissa?"


over and out ninja peace fajt / ebba

13:46

Jag bjuder på ett fin måltid. Njut av den klara grönsaksoppan.



over and out ninja peace fajt / freja

13:45

HejHej kära ni.
Jag för kära är ni för oss serrni. Tycker mycket om er gör vi. Ja det ska ni veta.
Eftersom att  AnnaSofia inte kan vänta på att vi ska uppdatera mera (rimmar, hihihhi) så tänker vi härmed ha ett litet maraton. tamtamtaaaaaraaaaam. Vi börjar nu och ska se hur många inlägg vi hinner med på 15 minuter. Reglerna är enkla, vi får inte lov att förbereda inlägg med bilder osv......
Klara.....Färdiga.......Gå.

bild1. Jag och freja fällde en tår när vi såg skolbussen svänga ut från parkeringen för att ta med alla 3:or ut i skogen på en härlig dag, medans vi media 3:or inte ens fick en förfrågan om ifall vi ville följa med. Sorg mina vänner, sorg....
bild2. Philisia var redo för en dag i skogen, med matsäck och hela köret. Fuskis.
bild3. Andrea hittade en fin kvirre (kvist)
bild4. Freja njöt av solen utanför sär som bara hon kan.
bild5. Vi körde en David, steeeek.
bild6. Flygplanen korsade varandra lika fint som jag korsar mina ben när jag är pinkenödig.









over and out ninja peace fajt / ebba

10:46

Mitt liv framöver...... Jag älskar verkligen att läsa teori, så kul verkligen. I love.....

10:46


10:38

Kolla vem som har kommit tillbaka till oss.... solen. Vi gillart lika mycket som freja gillar schlager och jag potatis.




/ ebba

10:33

VI har en god nyhet för er att berätta... Inom kort, kanske tillochmed denna veckan kommer våran intro sång/dans att läggas upp här på vår underbara blogg. Vi vet att det är jobbigt at vänta på något så stort men vi lovar er att det kommer vara värt varenda minut.....

// Ebba & Freja.

23:12

Titta vad man kan hitta i skjortärmen såhär på kvällskvisten!


fyra sötisar som ni alla vill ha i byrålådan och plocka fram då och då....
over and out ninja peace fajt / freja  (jag är inte i skolan, datorn har kommit!)


20:44

Vädret börjar bli bättre nu, men det hindrar inte mig minsann från att längta tills nästa vinter så att jag kan få bräda igen.

/ebba

15:18

Freja är ett kvinnonamn med fornnordiskt ursprung, med betydelsen "fru" vilket betydde"härskarinna". Freja dyrkades som kärleks- och fruktbarhetsgudinna i den fornnordiska mytologin. Hon var vanernas viktigaste gudinna, syster till Frej, som även var hennes älskare, samt mor till Hnoss och Gersimi. Hon lärde gudar och människor att sejda och tar emot hälften av krigarna som stupar.

Ebba är ett kvinnonamn som förmodligen är en feminin kortform av Eberhard (som betyder starkt vildsvin) eller andra forntyska namn på Eber-. Ebba var ett ganska vanligt namn bland adeln på 1700-talet, då det också fanns i almanackan. Det försvann sedan men blev åter populärt i samband med att prins Oscar Bernadotte gifte sig med Ebba Munck af Fulkila 1888 och spreds då även i resten av samhällsskikten. Ebba är en av 1990-talets stora kometer på namntoppen.

Ninja, betyder "liten flicka" på spanska.

Så vi kan härmed sammanfatta Ninjathreebee som en blogg med fornnordiskt ursprung, som är en kortform av fru ebhard och härskar i Spanien.

// ebba & freja

15:06



Tur att man får äta klar grönsaksoppa imorgon, vore ju synn annars. höhöhäää
/ ebbaochfreja:D


12:56

Jag och freja ser sanningen i vitögat och tar nu tag i våra skolarbeten. Vi är seriösa, hoppas ni ser det.
Återkommer.



/ ebba

11:22

Vits1
Har ni hört talas om norsken som sprang naken i stockholm?
P2: Näää
P1: Inte jag heller...

Vits2
P1: Vad heter Björn Borgs pappa?
P2: .....??
P1: Göte

Vits3
Det var en gång en lila elefant som var ute och flög. Plötsligt fick han en bulle i örat...
E1: Hållååååååå? Du har en bulle i örat!!!!
E2: Vasaru???
E1: DU HAR EN BULLE I ÖRAT!!!
E2: VAD SÄGER DU, HAR JAG EN BULLE I ÖGAT???


/ Ebba & Freja

11:11

Hej kära läsare.
Som alltid har vi lite gömda ess i fickan, men det som göms i snö kommer upp i tö...Vad menar vi då med detta? Jo, alla dessa bilder och dokumenatationer från lipz (som förövrigt blivit lite av en tradition, det är nämligen där ni hittar oss varje torsdag) som med glädje tas och med fasa upptäcker några dagar senare...
1.2.3.
4.5.6.7.

Bild1. Ebba och Freja, redo för den hetaste resan på lipz någonsin!
Bild2. Freja envisas med att rappa hela vägen hem...
Bild3. Philisia måttligt road av Frejas skönsång.
Bild4. Förfest hos Freja i vanlig ordning...
Bild5. ...denna gång med vippmicken
Bild6. Ebba har gett ölen ett nytt utseende...
Bild.7. Freja har fått ett helt nytt utseende...11?

10:46

Hej våra kära läsare, nu till det ni alla har väntat på....
VECKANS BEJB...med motiveringen:
David Nilsson, vår allas David Nilsson. Killen, eller ska vi skriva mannen? Som gör allt seriöst till oseriöst. Har under några veckor lyckats ge folk sparken, skapa trollhättans nya fräscha sommarmode med hans orange-lysande stekar väst, och med hans slående kommentarer lyckats leda vår "kära" grannskola nisse till ännu en seger. Har du tur så kanske, kanske du kan få bli bjuden på en exkulsiv drink på ett stekigt ställe i en välsorterad bar( Pianobaren på lipz??) av David och hans bedårande väst. Men passa er David är som sagt en oseriös stekare????
Grattis David..



over and out ninja peace fajt

22:04

MEN GUÄD. Sämsta uppdateringen någonsin. Fast jag har faktiskt en bra anledning. Jag har skaffat pojkvän kära läsare, så det endå jag vill göra hela dan varje dag är att vara med honom och han hatar datorer. Så jag sitter här i smyg, lite halvnervös för att han ska komma på mig och skriver detta inlägg.(han vet inte ens att bloggen finns.) 

........Fan nu ljög jag igen. Jag har ingen pojkvän, höhäähäh.
Däremot flickvän.... noooooooot haha förlåt är på cp humör. Nä men sanningen är att jag har varit tröttare än någonsin, lipz tog helt enkelt musten ur mig och lite därtill.. Men nu har den som tur är kommit tillbaka, och är här för att stanna. Iallafall ett tag till.

Nu ska här drickas folköl.
Hajdåså (uttalas så,stavning vet jag inte.) som förövrigt betyder hejdå på kinesiska eller japanska. Kommer fan inte ihåg asså.



// ebba


18:34

Jag är ledsen att behöva meddela att "veckansbejb" inte kommer att presenteras förren på måndag. Själet till detta är att vår fina ram är på skolans datorer. Vi är hemskt ledsna och hoppas verkligen att ni har överseende med detta och kan hålla eran nyfikenhet tills då. Vi lovar att inte göra er besvikna...
over and out ninja peace fajt!

18:30

Hej hej kära läsare!
Måste börja med att säga, wow ninja-ebba vilka underbara bilder från igår du lagt upp, we like! Gårdagen var verkligen lyckat, och carros inporterade vin satte minsann sina spår i både kropp och själ! Som en liten överaskning följde även herr ninja-freja med ut vilket bara glädje mig ebba och philisa. Som ni säkert ser lyckades vi också slå vårt rekord i att vara med på många bilder... efter många lipz besök med inställningen att undvika, har vi nu helt bytt bana, keep on! Imorse var dock inte vinets verkan klar, så det blev en liten "försovning" tills det var dags för utmaningen mellan måg och nisse. Stannade dock bara tills efter nissesspex, som enligt min mening inte var så mycket att hurra för, då var mågs mycket bättre;) Har även hört av en fågel som viskade i mitt öra att måg sorgligt nog vann, men lite sådär i smyg får man erkänna att nisse's tifo var "lite" bättre än mågs...
/freja

10:26

HejHejHejHejHejHejHej.
Sitter i skolan helt otroligt nog, trodde jag skulle sova föralltid i morse. Aldrig mer vakna........
Men min käre vän slet upp mig ur sängen och det är tack vare henne som ni nu får nya inlägg att läsa. Bra va?  Just nu lyssnar jag på lite go joddling-musik, riktigt bra asså...
Tyvärr får ni vänta med att få bilder och filmer från igår för jag har inte tid just nu serrni...

/ ebba

10:22

Här kommer lite dimmigt vimmel från igår, ohh sikket väääder. Varmaste lipz asså.

Bild1. Philly på ett hörn, Jag, Freja, Andreas och Carro med gult hår.
Bild2. Herr och fru Asplund/Jensen
Bild3. Simon, Jag och philly, lille goe.
Bild4. Freja är i sin egna värld.
Bild5. Carro, Philly och jag dansar som om det vore det sista vi någonsin skulle göra.






over and out ninja peace fajt / ebba

17:18

Detta mitt herrskap, detta kallar jag humor. Sexmoves på lipz ikväll, snygga "seriösa" sexmoves.... ... 2+2=VIGINA!!!





over and out ninja peace fajt / ebba

14:18

Hej kära läsare, vi bjuder på dagens måltid och ett litet klipp från i förmiddags, se och njut av en god potatis och purjulökssoppa, med en skopa morötter en bröd bit, ett litet äpple samt ett glas vatten.





over and out ninja peace fajt / ebba och freja

11:43





Bild1. Jag och frejs fixade ännu en nedräkningskalender idag, fast denna gång till hela skolan.  
Bild2. Dagens glass, bättre bild finns tyvärr inte se, gud har staffat oss och gett oss en dålig dag för sådant tjaffs.

over and out ninja peace fajt / ebba


11:32

Jag antar att ganska många utav våra underbara läsare går på måg eller nisse? Bra, då fattar ni precis vad jag menar med detta.
Förra året försvann våran kära lena, hon hamnade i helt fel händer och det var en riktigt jobbig tid för oss mågare. Men vi har en ljuspunkt i våran klass, nämligen Jessica som använde sin gärvhet och sitt mod och tog våran lena tillbaka. Idag har vi förberett henne för morgondagen, och jag måste säga att i år är är lena snyggare än någonsin. 
Nu bjuder vi på en bild på Freja, Lena och Mig.  
Imorgon är det utmaningen och måg är mer redo än någonsin...
Föressten, ni minns väl förra årets utmaningens-spex????





11:10


IF I LET YOU GO


08:27

Hej kära läsare.
Idag när vi kollade in på våran otroligt snygga blogg såg vi med glädje hur våran statistik ökar för varje dag som går. Vi gillar er mycket!! Iochmed detta ska vi ut på lipz idag och fira...

15:40


15:36

Hej kära läsare, hoppas ni gillar min och ebbas nya fina design som vi slängde ihop på en kvart. Hur som helst så bjuder jag på ett videoklipp från dagen som gått, då vi sitter i jureks bil med jan påväg mot fridaskolan för upphängning av tavlor!





over and out ninja peace fajt

12:45





Lite bilder från dagen som gått. Men den är ännu inte slut och vi ska använda våra sista timmar här i skolan till att grejja med våran nya header. Håll utkik, snaaart kommer den och den kommer inte bara ta er med storm, utan hela världen.......... höhöhhähähähä

/ ebba

12:42

Dagens måltid fyllde våra magar med mycket glädje...

 


12:40

en annan grymt bra låt. ni kanske till och med känner igen den ifrån lipz-förfest-uppdateringen här om dagen!



12:29

en grymt bra låt!



12:24

Hej hej våra kära underbara läsare. Det är Ebba som talar....NOT! Det är er älskade och saknade Freja! Jag har all förståelse för att ni har haft det svårt, och säkert saknat mig jättemycket. Men nu är jag äntligen tillbaka, bättre än någonsin! Ni förstår att det är en försenad dator och en hel del förskylning som är boven i dramat! Men enligt elgigantens kundservice kommer den i mitten på nästa vecka, bättre sent en aldrig! Hur som helst så kan ni förbereda er på lite mer inlägg nu, för jag och ebba har lite spännande att uppdatera....tillsist bjuder jag på en bild på mig och vår allas PA! (mannen bakom, "rough like a ninja sting like a bee")



over and out ninja peace fajt / freja

10:56

Detta sitter jag och skrattar åt i grafen just nu. Jag dör, roligaste på länge.



/ ebba

08:50

JUST DET JA. Till helgen blir det Fagersta och wakeboard tävling. Dit ska jag men hur och med vilka är ännu inte bestämt. I vilket fall som helst kommer det bli stört kul och jag ska lita på mina föraningar. Ja det gör jag.


21:31

Gókväll kära ni..
Freja fick ett spännande samtal från en vän till oss idag. Hon berättade dock en mindre spännande sak. Hon kom även med ett väldigt bra förslag till vem som kan tänkas bli veckans bejb...... Vi vet vem det kommer att bli, ni vet inte. Så härmed fick ni en mycket bra anledning till varför ni ska föja våran blogg lika fint som en väldresserad pudel följer sin matte.
Sen ska ni få skäll av mig också, ni är dåliga på att kommentera, mycket dåliga och vi vill ha fler läsare. Nu inte imorgon annars får vi nog diskutera om det är dags att lägga ner denna blogg för all framtid.

over and out ninja peace fajt / ebba


15:23

"vi kommer tillbaka, ni tappar luften kom igen anbritt och visa muffen"(internt från stavre).... SIKKA MINNEN, jag gråter nästan!!! Ärligt!


14:55

Jag och Freja innan lipz i torsdags. I miss my ninja-friend very mucholiaannoooo.


12:10

Jag och min mediekunskapsbok sitter just nu i grafsalen och hatar varandra jätte mycket. Jag tror jag har bestämt mig nu. Nu du din värdelösa lilla feta  horbok ska du bli sidlös för alltid. mohahhaha

08:25

My heart will go on an ooooooooooooooooooooooooon.uuuhhhhhhh my heart wiiiillllll gooo oooooooon and ooooooon.
Denna låten spelas upp i mitt huvud om och om igen. Jag är ledsen, så besviken... helt förstörd. Vart är min ninjakompis Freja????? sjuk? Jaha. För sjuk för skolan? NEJ.. Dags att komma? JA


21:23

Jag vill börja med att slå mig själv på käften för att jag glömt att gratta John och Jane som har namnsdag idag.
Sedan vill jag fortsätta med att säga grattis till alla John´s och Jane´s därute, ni har namnsdag idag wihooo så kul..
John och Jane sitter i ett trääääääd P.U.S.S.A.S....... hihihi. 


20:59

En helt vanlig dag på jobbet...... fast med freja & med fjuttiga 4timmars sömn i bagaget.




ebba njuter av tvätten i tvätt-vagnen...

20:13

Öh, det är såhär va att ni får ta er en extra kik på våra föregående inlägg eftersom jag nu sitter och fyller på med lite smått och gott från helgen och förra veckan. Do it now otherwise your mother gonna kill you with a blunt bread knife.....moahhahhahaa.


13:06

hej hej hemskt mycket hej. vad heter du da? vad heter ja da? ..
jag säger det igen, förlåt för tråkiga och värdelösa inlägg och för att de har kommit så få de senaste dagarna, men som tur är bara anledningen att jag har ett liv utan datorer också. hihi!!! Men imorgon efter jobbet och efter min tupplur så kommer det riktigt saftiga inlägg, ni vet när det riktigt droppar från bloggen så bra kommer dem att va. Nu sitter jag hemma hos min kära vän philly och försöker ladda inför ett 13h arbetspass på alberts. peppar peppar.


Jag gillar er lika mycket som tuggimit i min mun....,

Såhär lycklig är jag just nu över att jag ska jobba en vacker dag som denna.....


over and out ninja peace fajt / ebba


11:21

VECKANS BEJB:
Lisa Ode
Förklaringen lyder:
Lisa, du blir veckans bejb denna veckan för att du på bara några få veckor i Sthlm har lyckats med att bli utslängd från dina kusiner, bli uppraggad av självaste Pontus Gårdinger, dejtar just nu två killar, fotat Europe och Elin Kling och självklart för att du är så snygg!! Du är som ett litet kassaskåp som man har tappat bort nyckeln till så att man måste använda en matkniv för att få ut något ur den lilla öppningen ni vet, det finns så mycket mer därinne som vi inte har sett, men vi får bara ta del av lite i taget. 


over and out ninja peace fajt / ebba&freja

11:07




Nu relodar jag detta inlägg med några videos från torsdags.
För att veta vad ni har att vänta er denna gång så ska jag förklara det för er lite kort.
Video1: Dans på lipz i vanlig ordning, skillnaden på denna videon och den förra är att man ser vad man gör på denna. Kolla in mitt nya jag, min nya dans, mitt nya allt. (tårögd blir jag, så vackert) .....
Video2: Freja på våran lillllllla förfest om man nu får kalla det så när det handlar om en trio??!! jaja.
Här bevisar freja iallafall att hon bär på en naturbegåvning utan dess like, hör och häpna freja sjunger schlager på TYSKA!!!!



over and out ninja peace fajt / ebba

RSS 2.0