1522


1713


0817

idag är det memorial day, vi ska väl säga tack till alla soldater eller något. jag är ledig till typ alls förvåning. så nu blir det gymmet och sen hoppas jag och ebba kunna få lite sol i malibu. yayaya!

1124

grattis på morsadg lilla bibs! v

1102

detta är förövrigt helt jävla sjukt. VI VANN, VI VANN VI VANN VI VANN!

0133

då traskar man in på sin 20,5te timma som vaken. inte helt okej måste jag säga! har typ en bild från san diego,kanske bjuder till imorn


2250

klockan är typ tio i elva och imorgon ska jag upp vid fem. jag och ebba ska till gymmet innan vi möter upp carro och linnea nere i san diego för en heeeel dag. hur bra som helst

0717


1358

yayayayayaya sverige är i f i n a l

2125

om tre veckor är jag förhoppningsvis på middag med ebba och hennes värdpappa. sen tar jag mitt pack till lax och glor in i en vägg tills runt ett på natten. FÖR DÅ KOMMER DOM! mor och far, mamma och pappa, de som avlat fram mig, mina fosterbärare, päronen, apelsinerna u name it. 
nu: läsa mordbok jag lånat av caroline, nu jäklar börjar här hända saker! ....jgnkjdfbgkjsbks....skulle precis kolla vilken sida jag var på när jag upptäckte att det som inte får hända har hänt. min flik har vikt upp sig. inte okej

0828


0826

dags att traska iväg på morgon hike med ebba,man kan ju säga att vi firar/sörjer att mitt år hos familjen är slut om exakt TRE VECKOR...helt sjukt


0822


0955

okej, av någon anledning så funkar inte internetet hemma hos oss. typ, en bra anledning för mig att säga att jag inte bloggat. och vegas såklart. nu ska ni snart få njuta av massa bilder. själv sitter jag i ett väntrum där jag ska tillbringa typ halva dagen, nat är hos någon "se vad det är för fel på henne" fast med läsningen då..inte attityden.

1726


0804


0803

yayayaayay!! hipp hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRA!!! idag fyller min fina caroline 21 år här borta
vilket betyder att ikväll tar jag hon och ebba bilen emot vegas!! kan bara beskrivas med tre bokstäver K U L!!!

1234

känner mig tom..ensam..utelämnad...övergiven. kollar sista desperate housewives avsnittet och vet inte riktigt hur jag ska kunna överleva när det är slut

2119

VEGAS BOKAT OCH K L A R T

1621

fml.

0709

måste ha druckigt några liter vatten igår då jag vaknade flera gånger och behövde gå upp. då passade jag på att kolla in hotell priserna, inga förändringar. deras 121 erbjudade slutade dock en timma för tidigt så nu är det uppe i 152. kan man bara inte enas om ett pris så små svenska flickor inte ska få magsår?!

2154

fyfasen vad detta är svårt. "vi" jag ebba och carro sitter nu alla inne under dagarna och försöker hänga med i hotellbokandet. carro's kompisar från sverige har redan bokat och nu måste vi. men priset ändrar sig hela tiden. förut idag låg det på 172$ natt, nu på 121$ natt. men här om dagen var det ju faktiskt nere på 99$...det gäller att ha is i magen här alltså. något jag knappt har.
för på fredag drar vi till v e g a s!!!!!! carro fyller 21, kommer bli k to the ul!!

2152

tjusiga bilder från universial studios i söndags.

2012

väntar på att mitt tjusiga genomskinliga nagellack ska torka så jag kan börja göra mig lite klaar.
det är fredag och för en gång skull ska vi faktiskt ut. jag ska dock köra eftersom jag börjar tio imorn, inte okej med heldag på en lördag.

1048

FML som sofia skulle sagt. trodde jag skulle behöva vara hemma en liten stund vid halv tio, nu blir det istället 4-5h sittandes och kolla på när några gubbar tapetserar.
1. kan inte gå på min pt lektion
2. kan inte sola
3. kan inte ha ett liv idag
så förbaannaaaad!!!!!

2151

värdens sötaste kusin

2146

om exakt en månad kommer den nya au pairen, linnea. sova i gästrummet inatt. s j u k t.
är så taggad på att komma hem, finns dock några minus=
1. hinner inte "träna" klart
2. hinner inte få tillräckligt mycket löner för att kunna köpa allt jag vill ha
3. kommer inte kunna göra alla resor jag skjutit upp
4. kommer sakna mina kära barn
5. men framför allt mina kära sofia carro och ebba
just nu jobbar jag och väntar på att föräldrarna ska komma hem som är ute på middag med farmor och farfarn. hade förövrigt världens bråk med nat idag. huuuu för bortskämda barn. nåväl, jag tvingade i henne all mat iaf innan hon fick sin kaka. hade inte hänt om inte mamman gått så att säga.
rätt sjukt också att jag imorgon ska på min 5/6 engelska lektion. detta gick mycket lättare än jag trodde. iof går jag så fort jag signat in = efter halva klassen. alltså 1,5h sittande och kladda på ett papper tre gånger i veckan.

2102

idag är det 12 år sedan min kära katt kom till världen. rätt sjukt när man tänker att jag var inte så liten när jag fick henne. man börjar ju komma upp i åldern.
min kära caroline och jag i kingsburg, CA. där kan man hitta bekanta grejer

0919

godmorgon godmorgon lördag. har precis varit ute på en 45min promenad, slängt i mig lite gröt och nu blir det bodypump på gymmet. ikväll blir det jobb igen. säger bara herregud, för om en månad är den nya au pairen redan här. shit shit shit!

2253

skojar inte ebba. jag längtar såååååå mycket tills sommaren. har knappt längtat hem alls, men nu när det
är så jäkla nära längtar jag hur mycket som helst. vill hem nuuuu!!! fast vill ändå hinna göra klart allt här.
på tal om göra klart sitter jag just nu på kvällarna och knåpar ihop mina "hej-då" album till barnen. blir himla
fint måste jag säga.

tack

dethär längtar jag efter. svensk sommar. då är livet som bäst. äta jordgubbar och rida häst. typ

0835

...och där räddades den här helgen för att kännas ovärd. jobb ikväll och imorgonkväll. då blir det att träna inför mitt 100m lopp! japp,min pt har utmanat mig lite. antingen får jag en extra session eller så får han hemlagad svenskmat. tur jag har en tioårig som ska lära mig lite tricks!


0704

har lite lätt panik över att jag inte har allt för många helger kvar då jag vet att jag har en helt ovärd helg framför mig. ebba är i new york, och carro&sofia på innebandy turnering. det blir väl typ träna, och träna lite till. min hpappas föräldrar är här från new york, och man kan väl sammanfatta det som att jag inte är hemma frivilligt.

2140

väntar på att amanda ska bli klar med läxorna så vi kan gå upp så hon kommer i säng och sen så att jag får sova. aaah så tröööötttttt. klockan är snart way over my bedtime så att säga. var och hämtade på fotbollen idag, alltid lika roligt med sex 10 åringar i bilen. och jag menar det faktiskt!

0806

är så taggad inför att spendera tre timmar på en världelös engelska lektion. hade inte velat byta det för
något i världen. sen blir det vidare till gymmet för en lite mer vettig och behövlig dagsaktivitet.
nu: ut med cooper

1357

idag var en mycket sjuk dag. jag somnade halv nio igen, efter att barnen gått till skolan. vaknade upp vid tolv och började laga tre middagar på samma gång(har blivit lite mitt kall) tog två mackor till lunch och nu ska jag till gymmet. a d i o s

RSS 2.0